Sommerhus mh36486

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Dejlig, tilsluttet lejlighed med en stor terrasse på samme side som swimmingpoolen. Stuen med komfortabelt opholdsstue ved pejsen har en skydedør, der giver adgang til terrassen. Den høje hække giver dig totalt privatliv. På badeværelset kan du slappe af i boblebadet. Komplekset har en fantastisk, fælles swimmingpool med separat børnebassin, solterrasse og legeplads. De lokale omgivelser er også en godbid! Marinaen på Vilamoura er en af de største i Europa og tilbyder et stort udvalg af restauranter, butikker og sportsfaciliteter, hvorfor ikke prøve paragliding, jetski eller dykning, eller måske leje en sejlbåd og gå ud til havet. Nyd en dag på stranden ved Falésia, der løber helt til Olhos de Agua (5 km). supermarked 2 km væk. Tag bilen til Silves (45 km). Et besøg på slottet vil belønne dig med udsigt over det fantastiske område. Det er et fantastisk sted at vandre gennem de dejlige bakker dækket af eukalyptus og mandeltræer. Gå tilbage mod kysten for at opdage Lagoa (40 km) med sin fantastiske kirke. Algarvianerne er berømte for deres vin. Prøv et glas eller køb en flaske lækker portugisisk vin her!

Afstande

  Butikker: 2 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 4.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
6 Enkeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(Hollandske TV-kanaler, Internationale TV-kanaler), DVD-afspiller, klimaanlæg, terrasse), Køkken(komfur, kaffemaskine, ovn, køle-fryseskab, klimaanlæg), badeværelse(bruser, toilet), terrasse, havemøbler, grill)

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng(80 x 200 cm), badekar med bruser, toilet, balkon, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng(80 x 200 cm), bruser, toilet, balkon, klimaanlæg))

Kælderetage: (soveværelse(2x enkeltseng(80 x 200 cm)))

vaskemaskine, klimaanlæg, swimmingpool(deles med andre gæster, inkl. separat børne swimmingpool (maks. dybde 50 cm), 10 x 10 m.), legeredskaber

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh33235
mh32770
ihpt6760.643.1
mh36749
mh49031
mh49037