Sommerhus mh35526

  • Sommerhus
  • 9 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Ved kanten af den maleriske Dun-les-Places er dette dejlige hus med privat overdækket terrasse og græshave et godt sted at bo. Du er i hjertet af Morvan. Ved siden af huset er der en stor afsondret have med blød belysning og et dejligt bord. Dejligt til lange aftener med et godt glas Burgund! Du finder en bager og købmand i Dun, et supermarked i Lormes (18 km). Morvan's smukke bakkede vandringsområde starter lige bag "dit" hus og venter på at blive opdaget. Er du den eventyrlystne type? Så en tur med et terrængående køretøj er noget for dig.Du kan leje en på kun 500m fra huset.Swimmere vil komme fra Lac des Settons (17 km). Her er en dejlig strand med mange vandsport.Kulturelt er der meget at opleve Vi anbefaler at besøge pilgrimsbyen Vézelay (39 km) og den maleriske Avallon (36 km). I Vezelay kan du beundre klosterkirken Basilique de Vézelay. Du vil også opdage mange kunstbutikker. Avallon er omgivet af fæstninger fra middelalderen. Du finder mange historiske bygninger, herunder kirken Saint Lazare. Der er en golfbane i Vic-sous-Thil (36 km).

Afstande

  Butikker: 0.5 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 17 km

Faciliteter - indendørs

9 Sovepladser
5 Soveværelser
1 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Computer
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(Ingen hollandske TV-kanaler), pejs, kakkelovn(træ), DVD-afspiller, spilcomputer), spisestue, Køkken(kaffemaskine, ovn, combi-mikroovn, køle-fryseskab), toilet, bryggers(tørretumbler, vaskemaskine))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng), soveværelse(køjeseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, toilet), badeværelse(bruser, toilet))

varme(elektrisk), terrasse(overdækket), have, havemøbler, grill, legeredskaber, barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh35525