Sommerhus mh33626

  • Sommerhus
  • 30 Sovepladser
  • 11 Soveværelser
  • 9 Badeværelser

Leder du efter et stort hjem til en weekend med familie eller venner i Eifel-bjergene? Har du brug for masser af plads til alle? Denne gruppe sommerhus er et godt valg. Da dette engang var et hotel, har de fleste af soveværelserne deres eget badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Der er et stort soveværelse til 8 personer (fantastisk til børn) med et fælles brusebad. I stueetagen er der en bar med opholdsområde, en stor spisestue og et rekreativt værelse med billard, bordfodbold og et tv-område. Der er masser af ledige parkeringspladser på den udvendige ejendom. Schleiden er en charmerende, livlig by i det nordlige Eifel, hvor der er en række butikker og restauranter. Eifel National Park er 5 minutter væk: Det er et beskyttet, 110 km2 naturområde, hvor du kan vandre, cykle og ridle så længe du vil. Hellenthal Game Reserve er også 5 minutter væk og sætter på en ørnfremvisning 2 gange om dagen. Rohren Sports Center er 15 minutter væk: om sommeren er der en 1250m luge spor og om vinteren er der masser af skiløb og snowboarding at gøre. Rur Reservoir er 15 minutter væk, hvor der er masser af vandsport, og du kan tage en række bådture mellem de spektakulære bjerge. Byen Monschau, typisk for regionen, ligger 20 minutter væk.

Afstande

  Butikker: 1 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 5 km

Faciliteter - indendørs

30 Sovepladser
11 Soveværelser
21 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
9 Badeværelser
3 Køjesenge
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Bruser
Trådløst
Billiardbord
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (entre, Stue(Fjernsyn, sofahjørne), spisestue(spisebord), Køkken(elkedel, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), toilet(håndvask, toilet, pissoir), opholdsrum(Fjernsyn(parabol), radio, bordfodbold, biljard), bryggers(kaffemaskine, fryser), bar)

På 1. etage: (soveværelse(køjeseng), Soveværelse med badeværelse(3x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(3x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltfoldeseng, dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(3x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), soveværelse med gennemgang(4x enkeltseng, 2x køjeseng), badeværelse(3x bruser, 3x håndvask, 3x toilet), Repos)

På 2. etage: (soveværelse(enkeltseng(90 x 200 cm)), soveværelse(enkeltseng(90 x 200 cm)), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng(90 x 200 cm), bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng(90 x 200 cm), bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(3x enkeltseng(90 x 200 cm), bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask), toilet)

garage, kakkelovn, radio, badekar eller bruser, baggård, terrasse, have(privat), cykelopbevaring, havemøbler, grill, parkering, petanquebane, bordtennisbord

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Garage
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 5 km

Lignende boliger

mh21806
mh21805
mh33793
mh33794
mh34143