Gårdhus mh30247

  • Gårdhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

En smuk økologisk gård i et smukt bakket landskab. Der er tre huse på ejendommen. I et hus bor ejeren i de to andre huse er lejlighederne og vinkælderen. I alt er der fire lejligheder til gæsterne.Apartment C "era una Volta ligger i huset ved siden af ​​?? poolen. Lejligheden har to private terrasser, og fra en terrasse har du en fin udsigt over poolen. Indretningen er typisk toscansk , hyggeligt og atmosfærisk. Der er en saltvandspool, som er åben året rundt. Ved siden af ​​?? poolen er der en restaurant hvor boligen på anmodning lækker, laver økologiske måltider. Det anbefales at spise her. Økologisk landbrug og mad er lidenskab og filosofi Huset er omgivet af et areal på 40 hektar. Agriturismo producerer og sælger økologisk vin og olivenolie. Vis Montalcino, Pienza, San Gimignano og S. Quirico d "Orcia og de termiske kilder i Petriolo og Bagno Vignoni. Bjerget Monte Amiata ligger 30 km væk.

The homeowner has a beautiful wine cellar. Ask for a tour! Go for a meal in the restaurant of the agriturismo because the homeowner cooks fantastic.

Afstande

  Butikker: 1 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Gårdhus
Stueetage: (åbent køkken(komfur, ovn, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), pejs), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), terrasse(privat), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, 10 x 6 m., opened from Jan upto and including Dec), cykler til rådighed(betalt)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh30246
ihit5459.640.1
ihit5459.120.1
nsitg159
nsitg246
nsitg254