Villa mh27676

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Dette er en af fire villaer, der blev bygget med egen swimmingpool, store rum og have. På \ Lavendel \ øen Kroatien kan du finde denne smukke villa, hvor venlige mennesker, maleriske landsbyer, krystalklart hav og smukke bugter kun er nogle få ingredienser på denne fantastiske ø. Slap af og slappe af i dette smukke, komfortable feriehus. I og omkring villaen har du alle bekvemmeligheder, en perfekt start på din velfortjente ferie. Indenfor er villaen smagfuldt indrettet og har en god stemning. Derudover har du et fuldt udstyret køkken til at forberede et dejligt kroatisk måltid. Udenfor kan du slappe af endnu mere på den rummelige terrasse, der ligger ved kanten af den ovalformede pool. Byen Hvar er rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og der er masser at gøre. Du vil ikke kede dig et øjeblik her. For dem der nyder det, har Hvar også et pulserende natteliv. Al denne skønhed er opslugt af duft af lavendel, rosmarin, mynte og salvie, fordi øen har Middelhavets største botaniske have.

Afstande

  Strand: 0.1 km
  Butikker: 0.05 km
  Vand: 0.1 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), DVD-afspiller, stereoanlæg), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), havedøre)

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng, balkon), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bar, badekar, håndvask, toilet, balkon), badeværelse(badekar, håndvask, toilet, vaskemaskine), balkon)

klimaanlæg, terrasse(privat), have(privat), havemøbler, grill, swimmingpool(privat, 6 x 4 m.), barnestol(på anmodning), kravlegård(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh27675
mh27674
mh27673
nscdh130
nscdh131
nscdh175