Villa mh27675

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne dejlige villa med stor terrasse, balkon og privat swimmingpool ligger på den kroatiske ø Hvar. Venlige mennesker, maleriske landsbyer, krystalklart hav og smukke bugter. Disse er kun nogle få af ingredienserne i denne fantastiske ø. Dette er en af fire villaer, der blev bygget med egen swimmingpool, store rum og egen have. Stoppe og slappe af i dette smukke, komfortable feriehus. I og omkring villaen har du alle bekvemmeligheder, en perfekt start på din velfortjente ferie. Inde er villaen moderne og smagfuldt indrettet. Derudover har du et fuldt udstyret køkken til at forberede et dejligt kroatisk måltid. Udenfor kan du slappe af endnu mere på den rummelige terrasse, der ligger ved kanten af den ovalformede pool. Byen Hvar er rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og der er masser at gøre. Du vil ikke kede dig et øjeblik her. For dem der nyder det, har Hvar også et pulserende natteliv. Al denne skønhed er opslugt af duft af lavendel, rosmarin, mynte og salvie, fordi øen har Middelhavets største botaniske have.

Afstande

  Strand: 0.1 km
  Butikker: 0.05 km
  Vand: 0.1 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Stereoanlæg
Trådløst internet
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Køkken(brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), sofahjørne, DVD-afspiller, stereoanlæg), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar, håndvask, toilet), badeværelse(badekar, håndvask, toilet, vaskemaskine), balkon)

klimaanlæg, terrasse(privat), have(privat), havemøbler, grill, swimmingpool(privat, 6 x 4 m.), barnestol(på anmodning), kravlegård(på anmodning), strygebræt, strygejern, føntørrer

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh27674
mh27673
mh119117
mh27676