Hytte mh26975

  • Hytte
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Fritliggende hytte i en lille feriepark i hjertet af Vogeserne. Le Hameau de l"Etang ligger på et særligt sted i hjertet af Høje Vogeserne mellem 500 og 1200 meters højde. Der er fem hytter i parken , som alle har en smuk udsigt på bjerget og pondThe hytter er placeret i en seks hektar stor park, hvor du kan nyde fred og nature.There er en fælles swimmingpool og en fiske pond.There er også legepladser spredt rundt i parken .De æsler, heste og geder webstedet fuldender picture.The centrum af Le Syndicat er fire kilometer fra parken, Gérardmer er ti kilometer away.Larger byer som La Bresse og Ventron er 40 kilometer væk, som er Alsace. Denne region er kendt for fremragende vine og både tysk og fransk indflydelse. Hytten har tre soveværelser med dobbeltseng eller to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse på mezzaninen med t to sovepladser. Derudover har hytten et badeværelse, et separat toilet og hjørnekøkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine og vaskemaskine. Den overdækkede terrasse (45m2) giver dig en smuk udsigt over de rolige og grønne omgivelser. Under dit ophold i hytten er omkostningerne til vand, elektricitet (op til 10Kwh pr. dag), affaldsafgift og træ (baseret på hyttens kvadratmeter) inkluderet.

Afstande

  Butikker: 4 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 4 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Barneseng
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (åbent køkken(ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine ), stue / spisestue(Fjernsyn, kakkelovn(træ)), badeværelse(bruser, håndvask), toilet)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng(140 x 190 cm)), soveværelse(dobbeltseng(140 x 190 cm)), soveværelse(dobbeltseng(140 x 190 cm)))

skiopbevaring, Fjernsyn, pejs, kakkelovn, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , bruser, vaskemaskine, varme(elektrisk), terrasse, have, havemøbler, grill, parkering, dam, swimmingpool(deles med andre gæster, 12 x 8 m., opened from Jun upto and including Sep), barneseng, strygebræt

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Dam
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 10 km

Lignende boliger

mh26974
mh26973