Villa mh23161

  • Villa
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Charmerende villa tæt på Playa de las Rotas i Denia, bygget på stedet af en tidligere vingård, hvor du vil kunne nyde et øjeblik med pusterum og beundre den smukke gårdens skønhed. Villaen ligger kun et stenkast fra havet, 125 m, og ligger ved den såkaldte "Punta Negra" i Montgó Natural Park og inden for "Cabo San Antonio" marine reserve. Huset er omgivet af frodig vegetation, med havet til forsiden og bjergene bagtil. Dette er det ideelle backwater for at nyde et fredeligt ophold, der vil glæde sanserne. Desuden er villaen beliggende i et roligt sted, det har gode transportforbindelser og ligger tæt på supermarkeder, restauranter og byens centrum. For sportsfans har huset 5 cykler til gæstebrug, hvor man kan nyde en behagelig tur til centrum af Denia. Der er også 3 kanoer til at tage til Middelhavet. Gå ikke glip af muligheden for at se de utallige farverige fiskearter i "Cabo San Antonio" marine reserve. En tur eller cykeltur langs den betagende kystrute, der varer 4 km, er også et must. Her får du mulighed for at smage specialiteter fra nogle af de 5 internationalt anerkendte restauranter.

Afstande

  Lufthavn: 100 km
  Butikker: 3 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 0.2 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Opvarmet
Bruser
Barneseng
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (entre, åbent køkken(ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn, DVD-afspiller, stereoanlæg), soveværelse(køjeseng), badeværelse(Bubble bath, bruser, 2x håndvask, bidet), toilet, bryggers(tørretumbler, vaskemaskine))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse(dobbeltseng, balkon), badeværelse(bruser, 2x håndvask, toilet))

bruser(udendørs), varme, klimaanlæg, terrasse(overdækket), have(privat), havemøbler, grill, swimmingpool(privat, 10 x 5 m.), bordtennisbord, cykler til rådighed, barneseng

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning tilladt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: VT-476136-A

Lignende boliger

mh108497
mh100222
mh100221
mh34597
mh52190
mh59776