Ferielejlighed mh22577

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Beliggende i det romantiske Lierbachtal, kun 20 minutter til fods fra kurstedet Oppenau, ligger dette smukke feriehus i et palæ i en rolig og solrig beliggenhed. Den rummelige bolig består af to separate opholdsstuer støder op til hinanden. Dette gør indkvartering ideen til en stor familier. Du kan tilbringe din ferie sammen, mens du også nyder dit eget private opholdsstue. Den store, smukt indrettede have omgivet af enge og skove er ideel til langvarig tid. Dyp dine fødder i det koldt vand i den strømende strøm eller læn dig tilbage og slap af i en af liggestole. Ideel til forfriskning af sjælen og tankning af dine kraftreserver. Grillkventer i en behagelig indstilling inviterer aftenen. Oppenau er med sine forskellige distrikter et charmerende, atmosfærisk kursted i Schwarzwald National Park omgivet af en idyllisk bjergverden. Abbeyens vandfald og ruiner i Allerheiligen er et besøg værd. Slap af ved at tage en cykeltur eller vandretur, eller ved at fiske, golf eller stå på ski. Om sommeren vil temperaturkontrollen Oppenau swimmingpool hjælpe med at afkøle dig. Find en lang række vandreruter og vintersportfaciliteter langs Schwarzwaldhochstraße. De fleste faciliteter kan nås på 20-30 minutter. Weißtannenturm i Oppenau har imponerende udsigt. Brug konus gæstekort til at køre busser og tog i hele Schweiz gratis.

Afstande

  Butikker: 3 km
  Restauranter: 0.5 km
  Tog: 3 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
1 Etage nr.
DVD
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst internet
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (gang(trappegitter), køkken-alrum(Fjernsyn(fladskærm, parabol, digital), elkedel, brødrister, komfur(Komfur med to kogeplader, elektrisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn(mini), mikrobølgeovn, køleskab(+ fryser)), køkken-alrum(Fjernsyn(fladskærm, parabol, digital), brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn(mini), opvaskemaskine , køleskab(+ fryser)), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

DVD-afspiller, radio, stereoanlæg, tørretumbler(deles med ejer, betalt), tremmeseng, vaskemaskine(deles med ejer, betalt), varme(central), terrasse(deles med andre gæster, overdækket), have(deles med ejer), cykelopbevaring, havemøbler, grill(deles med andre gæster, trækul), parkering, liggestole, Parasol, barnestol, trappegitter, strygebræt, strygejern

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Langrend: 12 km
  Ski lifte: 12 km

Lignende boliger

mh22576
mh22575