Ferielejlighed mh22576

  • Ferielejlighed
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Landhaus Baumann ligger i rolige, solrige omgivelser i den romantiske Lierbach-dalen, ikke langt fra kurbyen Oppenau. Den store, meget smukt designede have, omgivet af enge og skove, er et indbydende sted at slappe af. Rid dine fødder i det koldt vand i den strøm, der strømmer her, eller strække ud i en af liggestolene for at slappe af, dagdrøm og genoplad dine batterier. Oppenau er med sine forskellige distrikter en fortryllende spa-by i den centrale / nordlige Schwarzwald Naturpark, omgivet af det idylliske bjerglandskab Moos (890 m), Kniebis (980 m) og Schliffkopf (1050 m), beliggende mellem Schwarzwalds hovedvej og Baden-vinruten. Der er en bred vifte af ferie muligheder for fritid, rekreation og sightseeing, såsom cykelture, svømning, vandreture, tennis, minigolf, fiskeri lige ved huset, og meget mere. Der er en overflod af vinter sport muligheder langs Schwarzwald High Road. De fleste centre kan nås på 20-30 minutter. Konus besøgskort er en bekvem og afslappet måde at rejse til Schwarzwald med bus og tog gratis.

Afstande

  Butikker: 3 km
  Restauranter: 0.5 km
  Andet vand: 0.1 km
  Tog: 3 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
DVD
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst internet
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (gang, køkken-alrum(Fjernsyn(fladskærm, parabol, digital), DVD-afspiller, DVD-afspiller, radio, brødrister, komfur(Komfur med to kogeplader, elektrisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn(mini), mikrobølgeovn, køleskab(+ fryser)), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

tørretumbler(deles med ejer, betalt), tremmeseng, vaskemaskine(deles med ejer, betalt), varme(central), terrasse(deles med andre gæster, deles med ejer), have(deles med andre gæster, deles med ejer, 3000 m2), cykelopbevaring, havemøbler, grill(deles med andre gæster, trækul), parkering, liggestole, Parasol, sandkasse, barnestol, trappegitter, strygebræt, strygejern

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Langrend: 12 km
  Ski lifte: 12 km

Lignende boliger

mh22575
mh22577