Sommerhus mh21114

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette smukke fritliggende sommerhus med sauna ligger i den autentiske landsby Božanov, i det nordlige Bøhmen midt i naturreservatet Broumovské Steny. Området er rigt på kultur og natur med varierede landskaber med smukke marker, tætte skove og forrevne klippeformationer. ideel til en stor gruppe med børn. På grund af sin smukke beliggenhed er dette en ideel base for vandrere og sportscyklister. Om vinteren er dette et smukt område til alpint skiløb, langrend og snevandring. Der er flere skilifter og langrendsløjper i nærheden. Udstyr kan lejes på stedet, og du kan tage hollandske/tyske ski- og snowboard -lektioner. Derudover er der masser af muligheder for svømning, ridning, bjergbestigning, kano eller ture i bil. House Koruna ligger på en lille campingplads. Selvfølgelig kan du bruge alle faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, fodboldbane og rekreationsrum. Derudover arrangeres adskillige aktiviteter såsom kano og ridning. Fra hele huset har du en smuk udsigt over Broumovske Steny -højderyggen. Huset er omgivet af en rummelig, uindhegnet have med havemøbler og en grill.

Afstande

  Butikker: 0.5 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 2 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
5 Soveværelser
4 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
Billiardbord
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(fladskærm, parabol, Internationale TV-kanaler), spisebord, kakkelovn(træ), sofahjørne), åbent køkken(spisebord, elkedel, komfur(glaskeramisk), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), terrasse(privat))

På 1. etage: (Stue(sofahjørne, sauna(privat)), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(køjeseng), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, toilet))

opholdsrum(deles med andre gæster)(bordtennisbord(deles med andre gæster), bordfodbold(deles med andre gæster), biljard(deles med andre gæster)), sauna(privat), vaskemaskine, varme(elektrisk), have(privat), havemøbler, grill, parkering, trampolin(deles med andre gæster), swimmingpool(deles med andre gæster, 8 x 4 m.), sandkasse(deles med andre gæster), legeredskaber(deles med andre gæster), rutsjebane(deles med andre gæster), fodboldmål(deles med andre gæster)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Løjper: 22 km
  Ski lifte: 20 km

Lignende boliger

mh21106
mh21115