Ferielejlighed mh19585

  • Ferielejlighed
  • 7 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Hvis du er på udkig efter en feriebolig i hjertet af en ægte Ardennes by, er dette lejligheden for dig. Denne moderne møblerede lejlighed ligger inden for gåafstand fra det store marked Spa. Lejligheden er udstyret med alle bekvemmeligheder: trådløst internet, fladskærms-tv med lydsystem, badeværelse med jacuzzi. Kort sagt alt for rigtig afslapning, lige i centrum af byen. Du vil føle dig hjemme i de hyggelige farver og fine finish. Et ophold i denne lejlighed garanterer dig en sund ferie. De-stress i badene i Spa, genoplad dine batterier i de skovrige omgivelser og nyd den friske luft. Den uberørte naturreservat i High Fens er i nærheden, så du kan nyde en vidunderlig nordisk skitur.

Afstande

  Lufthavn: 3 km
  Butikker: 0.1 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 2.5 km

Faciliteter - indendørs

7 Sovepladser
2 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
2 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Indendørs spa
Opvarmet
Bruser
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (soveværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, 2x køjeseng, Fjernsyn, toilet), badeværelse(Bubble bath, jetstrøm, håndvask, toilet))

På 1. etage: (Køkken(ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn, DVD-afspiller, stereoanlæg), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), åbent rum(dobbeltseng))

tørretumbler, varme, klimaanlæg

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh19580
mh19587
mh19590
mh19592