Villa mh19396

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I denne region har den maleriske Haspengouw endeløs cykling og / eller går gennem store marker og frugtplantager. I det omkringliggende område er der også mulighed for at vespa er at leje, også en populær aktivitet i denne region. I hver sæson er der noget at opleve. Fra smukke blomster til at høste lækker frugt kendt for fantastiske vinterlandskaber. En del af Haspengouw er opført. Har du det mest smukkeste sted endnu, men det kan du finde i denne landsby og forstæder. Efter en rask tur eller cykeltur kan du slappe helt tilbage og slappe af i saunaens jacuzzi. gå altid til en dosis kultur i den historiske Tongeren, den lille by Borgloon eller den smukke St. Truiden. For shoppere er der flere muligheder: Saint-Trond Tongeren og smukke byer. Hasselt er kendt omkring 27 km herfra. og Liege er ikke så langt væk. Swimmingpoolen er åben fra begyndelsen af maj til slutningen af september. Opvarmningen vil være aktiv fra det tidspunkt, hvor udetemperaturerne tillader det.

Afstande

  Butikker: 0.5 km
  Restauranter: 1 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
4 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Tørretumbler
Computer
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (entre(toilet, varme(gulvvarme)), Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(kabel), kakkelovn, DVD-afspiller, varme(gulvvarme)), Køkken(ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , varme(gulvvarme)), soveværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, varme(gulvvarme)), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, toilet, varme(gulvvarme)), bryggers(fryser, køle-fryseskab, tørretumbler, vaskemaskine, varme(gulvvarme)))

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng, varme), soveværelse(2x enkeltseng, håndvask, varme), åbent rum(dobbeltseng))

sauna(bruser(udendørs), toilet, varme(træ)), Bubble bath, spilcomputer, have, havemøbler, grill, parkering, trampolin, swimmingpool(privat, opvarmet, opened from May upto and including Sep), sandkasse, legeredskaber

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh56533