Hytte mh19273

  • Hytte
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velkommen til denne store hytte i Hohe Tauern National Park med sine mange 3.000 m toppe og Grossglockner. Huset i Grosskirchheim, som større familier og grupper kan indtage helt alene, er det perfekte udgangspunkt for udendørsaktiviteter både sommer og vinter. Vandreture, gåture, observere vilde dyr, opdage vandfald... alt dette i de drømmende omgivelser i Grosskirchner-bjergene. Den legendariske bjergbestigningslandsby Heiligenblut ligger kun 10 minutter væk i bil. Hvis du har lyst til byen og kulturen, kan du nå smukke Lienz på cirka 30 minutter i bil. Skibussen er kun 300 m fra huset. Højdepunkterne i denne hytte er udestuen, saunaen og pejsen samt den store have med terrasse og legehus med rutsjebane og gynge. Køkkenet er fuldt udstyret og byder også på en fonduepande, et gourmetsæt og en raclettemaskine, du finder også bøger, dvd'er, et lydsystem, smart-tv og en spillekonsol. Medbring venligst eget sengelinned og håndklæder. Huset har husnr. 5, men det er nemmere at finde ved hjælp af navigationssystemet, hvis du indtaster Sagritz 58, Untersagritz. Om vinteren behøver du ikke snekæder for at komme til huset.

Afstande

  Butikker: 2 km
  Restauranter: 1.5 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
5 Soveværelser
1 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Køjesenge
0 Etage nr.
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Stereoanlæg
Computer
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (entre, Stue(Fjernsyn, DVD-afspiller, stereoanlæg), Køkken(elkedel, komfur(Komfur med fire kogeplader), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), toilet, bryggers(tørretumbler, vaskemaskine))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, feltseng, køjeseng, Fjernsyn, spilcomputer), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), balkon)

På 2. etage: (soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse(dobbeltseng))

Kælderetage: (badeværelse(badekar, bruser, sauna, toilet))

havestue/veranda(adgang udefra), pulterkammer, carport, varme(central), have, parkering, barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Carport
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 3 km

Lignende boliger