Sommerhus mh19064

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Du finder Bernadette 3, et meget overdådigt udstyret friliggende hus på kanten af centrum af det historiske Eberndorf i Sydkärnten. Du vil få huset helt til dig selv. Første sal indeholder de to store rummelige soveværelser og en stor stue med åbent køkken og balkon. Køkkenet er moderne og fuldt udstyret. Du har udsigt over de majestætiske bjerge fra den store fælles have og kan gå til den omkringliggende skov herfra. Det varme alpine klima inviterer dig til at nyde solen og afkøle i en af de mange søer, der findes i umiddelbar nærhed. Ejeren kan give dig fri adgang til Gösseldorfer Sø. Og vinteren er også en sjov tid at besøge, med skisportsstedet Petzen kun 15 km væk.

Afstande

  Butikker: 0.3 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 2 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (entre)

På 1. etage: (Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn, hyggepejs, balkon), køkken-alrum(spisebord, komfur(Komfur med fire kogeplader), ovn, combi-mikroovn, opvaskemaskine , fryser, køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(badekar med bruser, toilet))

vaskemaskine, varme, terrasse, have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, bordtennisbord, cykler til rådighed(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 15 km

Lignende boliger

mh19063
mh19062
mh72095