Ferielejlighed mh19063

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Du vil finde Bernadette House, en villa med flere overdådigt udstyrede lejligheder på kanten af centrum af historiske Eberndorf i Sydkärnten. Du vil bo i første sal lejlighed, som har store rummelige soveværelser og en stor stue med et åbent køkken. Køkkenet er moderne og fuldt udstyret. Du har udsigt over de majestætiske bjerge fra den store fælles have og kan gå til den omkringliggende skov herfra. Det varme alpine klima inviterer dig til at nyde solen og afkøle i en af de mange søer, der findes i umiddelbar nærhed. Ejeren kan give dig fri adgang til Gösseldorfer Sø. Og vinteren er også en sjov tid at besøge, med skisportsstedet Petzen kun 15 km væk.

Afstande

  Butikker: 0.3 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 2 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (gang, Køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader)), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng, håndvask), soveværelse(dobbeltseng, håndvask), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), balkon)

varme(central), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, bordtennisbord, cykler til rådighed(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 15 km

Lignende boliger

mh19062
mh19064
mh72095