Ferielejlighed i Eberndorf

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne moderne lejlighed til højst 5 personer ligger i et feriehus i udkanten af centrum af den historiske by Eberndorf i det sydlige Kärnten.

Lejligheden ligger på første sal og har stor stue med spisebord, åbent veludstyret køkken, 2 rummelige soveværelser, badeværelse og balkon. Fra den store fælleshave har I udsigt til de smukke bjerge og kan gå direkte ind i den tilstødende skov.

Eberndorf hører til Völkermarkt-distriktet i Kärnten, regionen nær den slovenske grænse byder primært på natur og bjerge. MTB Bike Park Petzen og Petzen / Feistritz ob Bleiburg skiområde med 15 kilometer pister, et perfekt skiområde for begyndere, snowboardere og fritidsskiløbere er kun 5 minutter væk i bil. Du kan hoppe i det kølige vand ved lido ved Klopein-søen, som kun ligger 20 minutter væk i bil.

Der er masser af indkøbsmuligheder til dine daglige behov direkte i byen eller i Völkermarkt.

Afstande

  Butikker: 0.3 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 2 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Trådløst internet
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (gang, Køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader)), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng, håndvask), soveværelse(dobbeltseng, håndvask), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), balkon)

varme(central), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, bordtennisbord, cykler til rådighed(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 15 km

Lignende boliger

mh19062
mh19064
mh72095