Mobile home mh19046

  • Mobile home
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

En af 8 helt nye luksusmobiler på en lille venlig campingplads ved siden af Volkermarkt Stausee-søen - på Drau Valley-cykelruten. Hver har en træterrasse med udendørs møbler, og naturligvis nyder lejrens faciliteter, herunder swimmingpool, adgang til søen, et rekreativt rum, drinks og legepladser. Der er en vandcykel og robåd til udlejning, og molen er elsket af lystfiskere (licens ekstra). I hjemmet er der 2 soveværelser, et overraskende stort opholds- og køkkenområde, et separat toilet og et badeværelse med bruser. Du kan selvfølgelig også bruge lejrens vaskefaciliteter. Perfekt til familier og mennesker, der elsker at møde folk på ferie.

Afstande

  Butikker: 4 km
  Restauranter: 4 km
  Vand: 0.1 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Sauna
Opvarmet
Bruser
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Mobile home
Stueetage: (åbent køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader, gas), kaffemaskine, køleskab), Stue/soveværelse(dobbeltsovesofa, Fjernsyn), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask), toilet)

sauna(deles med andre gæster, betalt), varme(gas), terrasse(privat), have, havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster), legeredskaber, bordtennisbord

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger