Hytte mh18994

  • Hytte
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Fritliggende design hytte i Alpenpark med en fænomenal udsigt over de omkringliggende høje bjerge, dejlig naturlig beliggenhed i en pinjeskov i en højde på 1800 meter. Gennem sin unikke beliggenhed på bjerget har hver hytte en fantastisk udsigt over panoramaet af Gurktaler Alperne. Alpenparken er nået på ski. Den fritliggende træ design chalet blev bygget i 2011 og forsynet med alle de luksus du kan forestille dig. Den rummelige 5-stjernede hytte har 5 soveværelser, 3 badeværelser og et eget wellness-område med egen infrarød sauna, jacuzzi-boblebad (med dejlig udsigt over bjergene!), Brusebad, dobbelt håndvask og dampkabine. Denne chalet er på 3. sal. Du vil finde en rummelig stilig stue med åbent køkken, rummeligt opholdsområde, spisekrog og endda en gas pejs til de hyggelige vinteraftener. Fra stuen har du adgang til en rummelig og overdækket altan. Fra hytten og de forskellige terrasser har du en storslået udsigt over bjergene. Østrigs bedst bevarede hemmelighed er uden tvivl Turracher Höhe, bjergpaset, der forbinder Kärnten og Steiermark. Her er du omgivet af bjergets smukke indretning , snoede veje og maleriske landsbyer. Turracher Höhe er kendt som et af de mest attraktive feriekomplekser i Kärnten og Steiermark-regionen. Hvis du leder efter vinterunderholdning, er Turracher Höhe det rigtige sted. Det er et vidunderligt familie skiområde med mange charmerende bjergrestauranter. Højhøjden og de mange sneinstallationer garanterer perfekte sneforhold i hele vintersæsonen, som starter i slutningen af november og slutter kun i begyndelsen af maj. Om sommeren er området kendt for dets imponerende flora og fauna, de mange vandreruter, de mange aktiviteter og de tre bjergsøer, Turracher See, Schwarzsee og Gruensee. Den dejlige Turrachersee og villaen Ge center er inden for gåafstand. Der er mange butikker og restauranter

The Alpenpark will be expanded from March 15, 2022 until winter 2022/23. There may therefore be impairments in terms of noise, dirt and increased traffic due to construction work.

Afstande

  Butikker: 1 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
5 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Pejs
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (entre, soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x køjeseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(Bubble bath, bruser, infrarød sauna, håndvask, toilet), pulterkammer)

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(parabol), hyggepejs), åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet))

skiopbevaring, balkon eller terrasse, varme(central), havemøbler, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 1.5 km

Lignende boliger

mh18993
mh18992
mh18991
mh18995
mh18996
mh18997