Hytte mh18408

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Chalet Hogleit ligger på et dejligt sted midt i bjergene i en sund højde på 1200 meter. Der er ingen naboer, ingen trafik og ingen støj, kun naturen omkring dig! Du har denne chalet alt for dig selv, garanteret privatliv. Boligen er bedst egnet til den eventyrlystne feriemester. Den lange bjergsti er et eventyr i sig selv. Og hvad med de to pejse i hytten stoked med træ. Ved siden af hytten har ejeren nok (gratis) træ til rådighed, så du kan holde ilden flot og flammende. Hopfgartens alpine dias ligger lige foran hytten. Om sommeren starter vandrestier lige uden for døren. Men den mest unikke ting ved dette hus er udsigten. Fra stuen og terrassen vil du føle dig som kejseren i Kitzbühel Alperne. Tænk over om vinteren, at de sidste 6 km til hytten er en stejl bjergvej (sidste 400 meter er en asfalteret sti), hvor snekæder er obligatorisk.

Afstande

  Butikker: 5 km
  Restauranter: 2.5 km
  Vand: 7 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
1 Lille dobbeltseng
Radio
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(kakkelovn, radio), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng, dobbeltseng), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, toilet))

Kælderetage: (Stue(dobbeltsovesofa), åbent køkken(brændekomfur, ovn), soveværelse(køjeseng, halvandenmandsseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, vaskemaskine))

varme(træ), terrasse, have, havemøbler, 3x parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn
Brændekomfur

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 2.5 km

Lignende boliger