Sommerhus mh18327

  • Sommerhus
  • 60 Sovepladser
  • 28 Soveværelser
  • 25 Badeværelser

Du finder denne unikke indkvartering i en storslået indstilling i hjertet af Tyrol lige syd for den befæstede by Kufstein. Dette tidligere hotel er blevet omdannet til et stort feriehus og er ideelt for familier med udvidede grupper og andre store grupper af mennesker, der rejser sammen.Denne unikke indkvartering er velegnet til op til 60 personer, og din gruppe vil få det hele til jer. Masser af privatlivets fred! Det meget rummelige feriehus (ikke mindre end 1.200 m2) består af en hovedbygning og et anneks. De to dele er sammenkoblet gennem en intern dør. Hovedbygningen har et professionelt køkken udstyret med alle de apparater, du muligvis kan tænke på - selv en topkok kan være misundelig over dette køkken. "Stubes" (østrigske stuer) er dejlige steder at sidde og slappe af sammen. Terrassen har grill og der er en pejs i haven. Du har i alt 27 soveværelser og 25 badeværelser til din rådighed. Boligen er velholdt og der er endda en (10 person) sauna! Den gratis skibus stopper i nærheden og tager dig direkte til det største østrigske skisportsområde, der omfatter byerne Ellmau, Westendorf og Kirchberg. Angerberg ligger også tæt på hovedvejen til Brixental, som tilbyder et andet stort og moderne skiområde: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Dette skiområde er perfekt til lange skitur. Naturentusiaster vil også elske det her om sommeren, når området byder på fantastiske vandre- og mountainbike muligheder og storslået udsigt over de omkringliggende bjerge. Den nærliggende by Mariastein er kendt for sin smukke hvide kirke og kapel og er et besøg værd. Statuen af Jomfru Maria i Gnadenkapelle kan nås via et stort antal trin og tiltrækker mange pilgrimme hvert år.

Afstande

  Butikker: 5 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 2 km
  Tog: 7.3 km

Faciliteter - indendørs

60 Sovepladser
28 Soveværelser
7 Enkeltsenge
20 Dobbeltsenge
25 Badeværelser
5 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Pejs
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (entre, Stue(Fjernsyn, spisebord(60 personer), sofahjørne), Køkken(komfur, kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, bruser, håndvask, toilet), toilet, toilet, opholdsrum(2x bruser, sauna), bryggers)

På 1. etage: (entre, Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, bruser, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, bruser, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet, balkon), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet, balkon), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltfoldeseng, dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltfoldeseng, køjeseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), soveværelse med gennemgang(2x dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet))

På 2. etage: (soveværelse(2x enkeltseng(90 x 180 cm)), soveværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltfoldeseng, dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(enkeltfoldeseng, dobbeltseng, badekar med bruser, håndvask, toilet))

sauna, pulterkammer, skiopbevaring, pejs, kakkelovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , balkon, varme, varme(elektrisk, central), terrasse, terrasse(privat), have, have(privat), havemøbler, grill, 20x parkering, liggestole, Parasol, barneseng, barneseng, barneseng, 3x barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 12 km

Lignende boliger

ihat6320.602.1