Hytte mh18322

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Du finder denne fritliggende træhytte ved grænsen mellem den velkendte Hopfgarten in Tirol og kvarteret Boden ved kanten af den berømte Brixenthal. Omgivet af skove og med uhindret udsigt over de omkringliggende bjerge, er dette en vidunderligt sted midt i naturen. Det er så stille at hjorte og rådyr ofte kan ses her. Du vil have chalet, bygget i den originale tømmerhytte stil, alt for dig selv, privatlivets fred! Huset blev fuldstændig renoveret i 2008. Møblerne er smagfuldt og hyggeligt. Boligen består af stueetagen og en kælder. gulv, du vil finde en behagelig, rummelig stue, to små soveværelser og et moderne badeværelse (herunder regnbruser). Nedenunder (kælder) finder du yderligere tre soveværelser med køjeseng og et badeværelse. I alt har du mindst fem soveværelser og to badeværelser til din rådighed! Perfekt til større grupper eller to familier, der rejser sammen. Der er et smart TV. Hvis du ønsker at leje en håndklædepakke, skal dette specificeres på forhånd; den indeholder 2 håndklæder og en bademåtte.

Afstande

  Butikker: 4 km
  Restauranter: 2 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (entre, Stue(Fjernsyn(parabol), spisebord, radio), åbent køkken(kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(køjeseng), soveværelse(2x enkeltseng(boxmadras)), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, varme))

Kælderetage: (gang, soveværelse(dobbeltseng(boxmadras)), soveværelse(dobbeltseng(boxmadras)), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask), toilet)

varme(central), terrasse(privat), have(privat), havemøbler, grill, 2x parkering, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 2.5 km

Lignende boliger

mh18321
mh18323
mh18329
mh18330