Ferielejlighed mh18067

  • Ferielejlighed
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Denne fantastiske penthouse med et hav af plads ligger lige på skiløjperne og ved Steinberg lift i fabelagtige Leogang. Om vinteren kan du stå ind og stå på ski i Saalbach-Hinterglemm skiområde, så du behøver ikke din bil. En perfekt beliggenhed ikke kun på grund af den fantastiske udsigt, men også på grund af det enorme rum, du har til din rådighed på anden sal, som du kan få adgang til med liften. Interiøret har en charmerende atmosfære, og de dejlige trægulve, moderne møbler og hyggelig åben pejs giver dig mulighed for at føle dig hjemme. den rummelige, solrige balkon. Du har ikke færre end 4 charmerende møblerede værelser og i alt 3 fantastiske balkoner til din rådighed. Den underjordiske parkeringsplads har plads til op til 5 biler.

Afstande

  Butikker: 1.5 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 10 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
2 Etage nr.
1 Sovesofa
Elevator
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 2. etage: (Stue(Fjernsyn, kakkelovn(træ), balkon), åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa, balkon), soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse(dobbeltseng, balkon), badeværelse(badekar, bruser, 2x håndvask), badeværelse(badekar, bruser, håndvask), toilet, toilet)

skiopbevaring(skistøvlevarmere), garage, varme(central, gulvvarme), parkering, elevator, barneseng(på anmodning), barnestol(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Garage
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 0.3 km

Lignende boliger

mh18060
mh18056
mh18053
mh39927
mh39928
mh39929