Hytte mh17430

  • Hytte
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne luksuriøse hytte ligger i en helt ny og unik ferieby i Obertraun ved foden af det imponerende bjergkæde Dachstein og ved bredden af den maleriske Hallstättersee nær populære Hallstatt. Obertraun er beliggende sydvest for Salzburg i Salzkammergut søområde. Om sommeren er det et meget populært ferieområde, og om vinteren et meget besøgt skiområde. Området er så unikt, at det blev opkaldt til UNESCOs verdensarvssted i 1997. Den luksuriøse todelt villa er værd at fire stjerner. I alt har du tre soveværelser og tre badeværelser, og alle værelser har et fladskærms-tv. Boligen er meget charmerende og fuldt møbleret med egen parkeringsplads. Gennem udvejens åbne landskabsstruktur er parken et med miljøet, og du vil finde dig midt i den fantastiske natur. I feriebyen er der en central bygning med mange faciliteter, herunder en restaurant, indendørs swimmingpool, solterrasse, wellness, minimart, børns aktiviteter og fitnessstudio (mod betaling). Den offentlige strand ved søen er inden for gåafstand. Om vinteren stopper skibussen lige udenfor døren, og du kan arrangere ski udlejning på stedet. Regionen har mange aktiviteter og udflugter at byde på både vinter og sommer. Kort sagt: et ideelt feriedestination når som helst på året!

Afstande

  Butikker: 0.1 km
  Restauranter: 0.2 km
  Vand: 0.2 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Fitnessrum
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (entre, Stue(Fjernsyn, kakkelovn(træ), stereoanlæg), åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), badeværelse(bruser, håndvask), toilet, terrasse)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, badekar, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, badekar med bruser, håndvask, toilet), balkon)

fitnessrum(deles med andre gæster), loungerum(på stedet)(sauna(deles med andre gæster, betalt)), tørretumbler(deles med andre gæster, betalt), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), varme(central), have, havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, overdækket), legeredskaber

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 2.5 km

Lignende boliger

mh17429
mh17431
mh17432
mh17433