Sommerhus mh17050

  • Sommerhus
  • 19 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Skanlux lavenergi poolhus med rigtig god beliggenhed uden for det lille fiskerleje Snogebæk midt mellem Danmarks to bedste sandstrande, Dueodde og Balka.

Velindrettet poolrum med stor swimmingpool, vandrutschebane, sauna og stort spabad. Swimmingpoolen har modstrømsanlæg. Det veludstyrede aktivitetsrum giver rig mulighed for gode oplevelser under ferien. Der er billard, bordtennis, bordfodbold, Playstation samt diverse spil.

Huset er beklædt med svensk rødgran og bygget, så de store panoramavinduer i gavlen åbner huset op mod terrassen og naturen. Huset er det ypperste Bornholm kan præstere og er udstyret med al tænkelig luksus.

3 soveafdelinger med 7 soveværelser samt hems. Hver af de 3 soveafdelinger har eget badeværelse med gulvvarme. En af sengene er en plejeseng. Lofthøjden i huset er udnyttet maksimalt og giver mulighed for de ekstra sovepladser på hemsen, samtidigt med at børnene elsker at lege oppe under loftet. Der er en ekstra Playstation på hemsen.

Velfungerende køkken/spisestue med bl.a. 2 komfurer, 2 emhætter, 2 køleskabe og 2 opvaskemaskiner.
Der forfindes også en en Dyson ledningsfri støvsuger til hurtig støvsugning. Der er etableret en hjemmearbejdsplads med printer og ekstra skærm. Medbring jeres egen computer.

Stor, velindrettet opholdsstue med brændeovn og udgang til en af husets meget store terrasser med havemøbler. Der opstillet kæmpe gasgrill med 4 brændere + 1 sidebrænder. Derudover er der også 2 Weber kuglegrill til kul samt Rotteserie = roterende grillspyd til f.eks. kylling eller grillspyd.

Huset har et moderne jordvarmeanlæg, der sørger for at holde energiomkostningerne nede.

Der er placeret kørestolsramper i skabet ved hoveddøren. Det er muligt at leje cykler på stedet - fire stk. hvoraf to af dem er med barnesæde.

På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring på dette Skanlux-sommerhus fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Der er etableret CEE (380V/230V) stik til opladning af El biler, medbring selv kabel.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 450 m

Faciliteter - indendørs

19 Sovepladser
7 Soveværelser
3 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, høj stol
7 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng
1 Hems: (5O)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
3xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, jordvarme, legeredskaber, gasgrill, naturgrund 2859 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 5000

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh12454
mh12441
mh10479
mh40911
mh6887
mh78040