Sommerhus mh16726

  • Sommerhus
  • 30 Sovepladser
  • 13 Soveværelser
  • 13 Badeværelser

Stort landsted i 2 etager. Ejendommen er især egnet til ferieophold for flere familier og ideel for større sammenkomster, træningslejr, familiefester, kurser eller lignende. Denne store og unikke ejendom fungerede tidligere som skole men blev i 2007 renoveret og ombygget til et stort landsted.

Stueetagen er indrettet med swimmingpool (6,5 x 3 x 1,2 m), der kan bruges til leg og svømmetræning samt et 6-personers spabad. En sauna til 8-10 personer forefindes også på etagen, som i sin sydlige ende huser en stor sal, som tidligere har været brugt til tidlig morgentræning for husets kursister eller som festsal til nogle af livets store begivenheder.

Maden kan nydes i den rummelige spisestue med plads til ca. 30 personer. Rummet er indrettet med et langt spisebord, men bordopstillingen kan sagtens ændres hvis man ønsker dette. På grund af rummets størrelse er der opsat et TV så alle vennerne kan samles om de vigtige landsholdskampe mm.

Sommerhusets køkken i stueetagen er udstyret med de mest gængse fornødenheder til madlavning samt service til mere end 30 personer.

Første salen er primært indrettet med rummelige soveværelser samt en mindre opholdsstue med fjernsyn hvorfra der er adgang til et aktivitetsrum med bar, billardbord og dart.

Sommerhuset rummer i alt 13 toiletter og 14 brusere, hvoraf ni brusere er fordelt i tre fælles bruserum.

Ejendommen byder på et væld af samvær og aktivitetsmuligheder for alle. Udendørs finder I boldbaner, petanquebane, terrasser og park/gårdhaveanlæg.

Ejendommen ligger på en 4800 m² stor grund med høje træer og å i baghaven. Grunden er udover de mange aktivitetsmuligheder ideel til afslapning.

Bjolderup ligger imellem Tinglev og Rødekro ca. 20 km fra den dansk/tyske grænse. Hærvejen fører tæt forbi dette smukke område, som byder på idylliske skove og gravhøje fra oldtiden. Aabenraa ligger ca. 15 km fra ejendommen og har hyggelig marina, gågader og en hyggelig gammel bydel med caféer og restauranter.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 7000 m
  Vand: 17000 m

Faciliteter - indendørs

30 Sovepladser
13 Soveværelser
13 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol
13 Soveværelser: (1DS)+(2S)+(2S)+(1DS)+(1DS+1S)+(2K)+(2K)+(1S)+(1DS)+(1DS)+(1DS+2K)+(1DS+2K)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
7xBad/wc: Wc, håndvask
4xBad/wc: Bruseniche
Aktiviteter: Bordtennis, billard, dart
Og: Terrasse, naturgrund med træer 4845 m2, blandet møblering, byområde, ikke-ryger hus, Max. 18 kg fisk/pers
Depositum: DKK 5000

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger