Penthouse mh15669

  • Penthouse
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser


Villaen ligger i et roligtområde, så ingen gennemgående trafik , og ligger for enden af vejen bag elektriske porte med en telefonisk indrejse system . Der er masser af plads til mindst to biler. Den forreste gård har en overdækket terrasse til udendørs spisning med bord og seks stole. Der er en stor kul / træ grill, sommer køkken og et separat toilet.
Når du træder ind i villaen , vil du straks mærke den sande andalusisk stil af indretning og møbler i forhallen. Drej til venstre ind i den massive stue / spisestue med sin fantastiske træ hvælvet loft, med to store lædersofaer, spisebord og stole . Der er terrassedøre, der fører til den bagerste have og privat pool. Gennem stuen til master bedroom med en -suite badeværelse.
Ud fra stuen af, er der et fuldt udstyret køkken med alle moderne apparater og på den anden side af hallen er det andet og tredje soveværelse , familie badeværelse og adgang til bryggerset.
Villaen er smagfuldt indrettet med typisk spanske møbler , er der masser af garderobeskabe , som er bygget fra lokal tømmer .
Guadalmina Golf Club er kun en fem minutters gåtur og stranden ved San Pedro er omkring tre km væk. Puerto Banus er blot en kort køretur væk, og du kan køre til Marbella og Estepona på omkring femten minutter .
Indenfor 1 km er der et Supersol supermarked, lokale butikker , restauranter og barer. Bare en kort køretur væk er den blomstrende og voksende by San Pedro de Alcantara , som byder på alt fra sport center , swimmingpool, privat gymnasium , fantastisk udvalg af butikker , pubber barer og masser af restauranter .

For dem, der elsker at gå kan du komme til både Puerto Banus og Marbella fra San Pedro promenade langs Golden Mile . Du kan besøge Den Gamle By , som er byens centrum , den er fuld af historie og charme ,  denne del af byen kan kun blive savnet. En anden seværdighed man skal se er den berømte Orange Square. Både Marbella og Puerto Banus tilbyder alt i vejen for barer , restauranter og natklubber . Du vil finde mange grunde til at komme tilbage igen og igen , de små barer og butikker, den gamle romerske mur , de smalle brostensbelagte gader og farverige altaner og selvfølgelig de lokale , virkelig venlige og åbne mennesker .
Huset ligger i kort afstand fra bull- ringen af Puerto Banus og Centro Plaza , hvor du kan finde butikker, restauranter, banker og supermarked . The Marbella Casino og stranden er også kun en kort afstand væk. Puerto Banus er stedet hvor du kan finde de mest eksklusive butikker og restauranter på Costa del Sol , biografer og indkøbscentre - centre som El Corte Ingles eller Marina Banus.

Dette meget komfortable og rummelige feriehus ligger i den perfekte position til at udforske lækkerier af Costa del Sol og det sydlige Spanien , eller bare slappe af og nyde det fantastiske mikroklima !
De historiske byer Ronda , Cordoba , Granada, Sevilla, Cadiz og Gibraltar kan ses på dagsture , selv om en overnatning anbefales i Sevilla og Cadiz.

SIERRA NEVADA er en fantastisk ferieoplevelse for hele familien ! Dette ski paradis er ikke kun for skiløbere , men attraktivt for hele familien uanset alder og kondition . Sierra Nevada er kun to timers kørsel fra Marbella. Du kan køre frem og tilbage på én dag. Sierra Nevada normalt lukker den første weekend i maj.

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
A/C
DVD
Møbleret
Elevator
Radio
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Børne højstol
Barneseng
Strygejern
Strygebræt
Støvsuger
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Penthouse

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Fælles pool
Terrasse
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Udendørs pool
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Parkering
  Terasse: Åben og overdækket terrasse
  Have: Fælles have

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Pool

Strand

Strandrestauranter
Strandbarer

Priser per uge

1. dec 2019 - 31. mar 2020 Kr. 5754
1. apr 2020 - 31. maj 2020 Kr. 6800
1. jun 2020 - 30. jun 2020 Kr. 8369
1. jul 2020 - 31. aug 2020 Kr. 10237
1. sep 2020 - 30. sep 2020 Kr. 8369
1. okt 2020 - 31. okt 2020 Kr. 6800
1. nov 2020 - 31. mar 2021 Kr. 5754

Pris fra Kr. 5754 Kr. 10237

Lignende boliger

mh15638
mh15633
mh15613
mh15811
mh15853
mh15869