Ferielejlighed mh15638

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette er den perfekte lejlighed for dem, der ikke ønsker at skulle bekymre sig om at køre,  der er en taxaholdeplads 30 meter væk fra forsiden af bygningen , stranden er kun fem hundrede meter væk, og du kan let gå til både Marbella, langs den verdensberømte Golden Mile og Puerto Banus, hvor du vil se de smukke yachter , nogle af verdens mest luksuriøse biler og fantastiske designerbutikker. Det ligger kun en gade tilbage fra den verdensberømte Puerto Banus Marina.
Lejligheden er beliggende i gåafstand fra bull -ringen af Puerto Banus og Centro Plaza , hvor du kan finde butikker, restauranter, banker og supermarked . The Marbella Casino og stranden er også kun en kort gåtur væk. Puerto Banus er stedet hvor du kan finde de mest eksklusive butikker og restauranter på Costa del Sol , biografer og indkøbscentre - centre som El Corte Ingles eller Marina Banus.
Marbella centrum er kun 10 minutter væk i bil , der kan du nyde en 15 km lang promenade , der går hele vejen til San Pedro, med mange strand restauranter, hvor du kan nyde nogle store lokale fiskeretter. Den Gamle By , også i byens centrum , er fuld af historie og charme denne del af byen ikke må gå glip af. En anden seværdighed man skal se er den berømte Orange Square. Både Marbella og Puerto Banus tilbyder alt i vejen for barer , restauranter og natklubber . Det er også kun et par kilometer til Golf Valley. Du vil finde mange grunde til at komme tilbage igen og igen , de små barer og butikker, den gamle romerske mur , de smalle brostensbelagte gader og farverige altaner. Og selvfølgelig de lokale, virkelig venlige og åbne mennesker .
Lejligheden ligger ved siden af den berømte El Corte Ingles stormagasin og Hard Rock Cafe, det er på toppen af Marina de Banus indkøbscenter , og der er taxaholdeplads blot et par meter fra front døren. Det er for nylig blevet dekoreret og re- møbleret og er en meget komfortabel syvende sals lejlighed med både udsigt til havet og bjergene . Der er to soveværelser , og havudsigt, der er et andet komplet badeværelse
Loungen har en ny læder hvilestol sofa stol og en tre personers sofa , fyrre tommer fladskærms-tv med mange kanaler , spisebord og fire stole. Terrassen byder på plads nok til at sidde og lounge. Der er et  fuldt udstyret køkken som har alle de moderne apparater , der forventes i en lejlighed af denne kvalitet , herunder opvaskemaskine og vaskemaskine, og flow igennem til opholdsstue og havudsigt.
Lejligheden er meget sikker med 24 timer vagt i receptionen i stueetagen . Der er en fælles pool, en meget stor solterrasse, på første sal , og der er en tennisbane.
Lejligheden er i den perfekte position til dem, der ønsker at være i den perfekte position til at udforske lækkerier af Costa del Sol og det sydlige Spanien.

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
7 Etage nr.
A/C
Møbleret
Radio
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Video
Børne højstol
Barneseng
Strygejern
Tøretumbler
Støvsuger
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
SIERRA NEVADA er en fantastisk ferieoplevelse for hele familien

Dette ski paradis er ikke kun for skiløbere, men attraktivt for hele familien uanset alder og kondition.
Sierra Nevada er kun en 2 timers kørsel fra Marbella. Du kan let køre frem og tilbage på én dag.

Normalt lukker Sierra Nevada i den første weekend i maj.

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Balkon
Fælles pool
Terrasse
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Udendørs pool
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Parkering
  Have: Fælles have

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Bjerge
Pool

Strand

Sandstrand
Strandrestauranter
Strandbarer
Båd udlejning
  Vand type:

Priser per uge

1. dec 2019 - 31. mar 2020 Kr. 4484
1. apr 2020 - 30. apr 2020 Kr. 5007
1. maj 2020 - 31. maj 2020 Kr. 5792
1. jun 2020 - 30. jun 2020 Kr. 6838
1. jul 2020 - 31. aug 2020 Kr. 8146
1. sep 2020 - 30. sep 2020 Kr. 6838
1. okt 2020 - 31. mar 2021 Kr. 4484

Pris fra Kr. 4484 Kr. 8146

Lignende boliger

mh15633
mh15613
mh15599
mh15669
mh15811
mh15853