Sommerhus mh15022

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Meget rummeligt sommerhus med spabad beliggende i første klitrække med stor grund helt ned til stranden i det utrolig flotte Kettrup Bjerge-område, hvor første møde med Vesterhavet er nedkørslen til sommerhuset, som byder jer velkommen til området og sommerhuset. Fra huset er der udsigt over klitområdet, mens der fra grunden er panoramaudsigt over havet.

Gennemgribende renoveret i 2021 med nye gulve, køkken og interiør. Her får I det hele: 150 m² sommerhus beskyttet af de rå og uspolerede klitter på en kæmpe grund, der går helt ned til en af Danmarks skønneste strande, med perfekt beliggenhed lige mellem Løkken og Blokhus.

Huset indeholder entre og depotrum med vaskesøjle, stort køkken/alrum med gulvvarme og åben forlængelse til spiseafdeling med direkte udgang til den store syd-/vestvendte terrasse. Køkkenet indeholder bl.a. to ovne og to køle/fryseskabe.

Stuen med brændeovn er i forskudt niveau med køkken/alrum, som begge har loft til kip, hvilket giver et flot lysindfald fra de store vinduespartier og en god rumoplevelse.

Huset indeholder 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche og det store badeværelse har et ekstra stort, forsænket spabad med plads til 4 personer.

Husets i alt 14 sovepladser fordeler sig på 5 værelser og en 22 m² stor hems med god plads/loftshøjde.

Interiøret er moderne og i høj kvalitet, f.eks. kan nævnes at loftet i både køkken/alrum og opholdsstuen er forsynet med LED-spotbelysning med lysdæmpere. På hemsen er opsat lille ekstra tv med dvd.

Huset har 2 velplacerede terrasser i flere niveauer på i alt 120 m² og dermed god mulighed for mange hyggestunder pga. de mange afskærmede lækroge. På grund af den meget korte afstand til vandet høres tydeligt Vesterhavets brusen på terrasserne.

Huset ligger uforstyrret på en blind vej og fra både grund og hus er der vid udsigt over områdets karakteristiske marehalmsbeklædte klitlandskab. Når I går blot 150 m hen ad den 5.300 m² store klitgrund med flot havudsigt og solnedgang, så står I midt på den kilometerlange sandstrand. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3100 m
  Restauranter: 3100 m
  Vand: 150 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
5 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS+1K)+(2S+1K), barneseng
1 Hems: (2O)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, klitgrund 5319 m2, eksklusiv møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh14194
mh12476
mh12331
mh15915
mh16818
mh47752