Sommerhus mh144470

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velkommen til dette dejlige sommerhus med spabad, sauna og aktivitetsrum beliggende tæt til Danmarks bedste sandstrand i Marielyst - bare ca. 100 meter fra huset.

Det veludstyrede sommerhus har bl.a. aktivitetsrum med, billard, bordtennis, airhockey samt spillekonsol. Hertil er der luft/luft varmepumpe, gratis trådløst internet, Apple-tv samt Chromecast til streame egne tjenester.

Huset er lyst overalt med god smag for indretning i blandet, moderne og hyggelig stil. Det lyse køkken har keramiske kogeplader, induktionskomfur, mikroovn, køle/frys og opvaskemaskine. Der er to gode badeværelser med brus og det ene har et 2-personers spabad samt en sauna til 3-4 personer, hvor I kan få mange timer til at gå. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Der er fire gode soveværelser med dobbeltsenge. Hems til to personer med en dobbelt opredning/ på madras.

Udendørs kan I tænde op i havegrillen til de dejlige aftener, hvor der skal hygges. Stor terrasse med god plads at sole sig og med havemøbler og liggestole. Fra den store terrasse kan I på mange dage høre den hyggelige lyd fra vandet fra den fantastiske sandbadestrand.

Der er masser af plads til boldspil, leg og aktiviteter på den store grund. Der er nedgravet trampolin til de mindste på grunden (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Strand: 100 m
  Butikker: 2 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Sovepladser på hems
150 Størrelse m2
Vaskemaskine
Sauna
Tørretumbler
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Køleskab
Ovn

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh144193
mh143820
mh140660
mh47253
mh49426
mh55825