Sommerhus i Rokiciny Podhalańskie

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I udkanten af en lille Podhale-landsby, i en højde af 545 meter over havets overflade, i et smukt, stort område, i nærheden af kun 20 m fra skoven, har værterne skabt et paradis for idyllisk, uforstyrret hvile. Der er 2 luksuriøse, men også stemningsfulde feriehuse, fælles afslapningsområde med opvarmet karbad, og det bedste for de mindste - en masse frie, grønne arealer.
Et komfortabelt hus (store ruder, loft-industriel stil) er designet til indkvartering for op til 8 personer. Den består af 2 niveauer. Åben stueetage med fuldt udstyret køkken, stue og badeværelse med bruser. Stuen har et stort tv, en 2-personers sofa og et bord med stole. På badeværelset er der en privat sauna (en 2-timers session hver dag er inkluderet i prisen for opholdet; æteriske olier til aromaterapi er tilgængelige) og en vaskemaskine. Der er 2 separate soveværelser ovenpå. Huset har altan og overdækket terrasse med et sæt havemøbler. Huset har aircondition med køle- og varmefunktioner, som sikrer behagelig hvile på alle tider af året. Trådløst internet er tilgængeligt.
Hele ejendommens areal er til fælles rådighed for gæster fra 2 huse. En stor attraktion er en fælles terrasse med badekar med opvarmet vand og hydromassage placeret i det centrale punkt i området (mod gebyr). Der er også grillfaciliteter, plads til bål og parkeringsplads.
På forespørgsel ankommer en massør, der tilbyder afslappende massage, varm chokolade, varme sten osv.
Inkluderet i prisen: sengelinned, håndklæder, el- og vandforbrug, aircondition, sauna (2 timer/dag), slutrengøring, internet, parkering. Barneseng og høj stol på forespørgsel (forudgående anmodning påkrævet).
Seværdigheder i området:
Ejendommen er beliggende lige ud til skoven. Afhængigt af sæsonen kan du fylde dine kurve med svampe og bær, løbe om morgenen på våd dug, koge pølser på bålet om aftenen og beundre det spektakulære

private sauna, whirlpool tub, lots of green area,

Afstande

  Butikker: 2.4 km
  Restauranter: 3.3 km
  Andet vand: 1.5 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, induktion), elkedel, brødrister, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, vaskemaskine), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm), spisebord), badeværelse(bruser, sauna(privat), håndvask, toilet, føntørrer))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng))

Grill center, Internetadgang, babybadekar, tremmeseng, Bubble bath(deles med andre gæster, udendørs, betalt), balkon, varme(gennem aircondition), klimaanlæg, terrasse(overdækket), have(deles med andre gæster), havemøbler, parkering, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Løjper: 1.5 km
  Ski lifte: 1.5 km

Lignende boliger