Sommerhus mh140738

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Bo i dette fine feriehus, der har en fantastisk beliggenhed, et sted hvor du kan slappe af. Det er et glimrende valg til en afslappende ferie med familie eller venner.

Hastière er en charmerende landsby beliggende ved bredden af floden Meuse. Det ligger i smukke naturlige omgivelser med skovklædte bakker og klipper, der rejser sig over floden. En af regionens hovedattraktioner er middelalderborgen Montaigle, som rager højt over landsbyen og byder på en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. Landsbyen har en smuk gammel bydel med smalle gader og pladser. Regionen er også meget velegnet til forskellige udendørs aktiviteter, såsom cykling, vandreture, fiskeri og kajaksejlads på Maas.

Feriehuset ligger på Domaine du Bonsoy. Den er udstyret med et veludstyret køkken, der giver dig mulighed for at tilberede de lækreste retter. Der er terrasse både foran og bagved. Terrassen på bagsiden er lukket.

Med en Belvilla er du sikret en vellykket ferie. Der er altid en Belvilla, der vil give dig en uforglemmelig ferie. Vi har et overraskende og bredt udvalg af unikke sommerhuse til sommerferien, en weekend eller en uge med vintersport. Sortimentet består af mere end 40.000 sommerhuse i 20 europæiske lande. Unikke feriehuse med typiske regionale træk i smukke beliggenheder, hvad enten det er ved kysten, højt i bjergene eller centralt i byens centrum. Tænk på autentiske landhuse med swimmingpool i Frankrig, særlige agriturismos i Toscana, robuste hytter i Alperne eller store huse i Ardennerne. For en familie, et par eller for en stor gruppe. Du finder dem de smukkeste steder, så der er masser at lave og opdage for alle! Vi leder hele tiden efter nye boliger og nye destinationer, der matcher vores gæsters ønsker.

En Belvilla giver dig friheden til at spise morgenmad i py

Afstande

  Vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
DVD
TV
Internet
Bruser
Badekar
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Køkken(kogeplade, kaffemaskine, ovn, combi-mikroovn, opvaskemaskine , køleskab, køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord, kakkelovn, sofahjørne, DVD-afspiller), soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge, håndvask), badeværelse(badekar med bruser, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge), soveværelse(dobbeltsovesofa, køjeseng, DVD-afspiller))

terrasse, terrasse, have

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh140736
mh138039
mh117083
mh94370