Sommerhus mh140736

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Bo i dette fine feriehus, der har en fantastisk beliggenhed, et sted hvor du kan slappe af. Det er et glimrende valg til en afslappende ferie med familie eller venner.

Hastière er en charmerende landsby beliggende ved bredden af floden Meuse. Det ligger i smukke naturlige omgivelser med skovklædte bakker og klipper, der rejser sig over floden. En af regionens hovedattraktioner er middelalderborgen Montaigle, som rager højt over landsbyen og byder på en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. Landsbyen har en smuk gammel bydel med smalle gader og pladser. Regionen er også meget velegnet til forskellige udendørs aktiviteter, såsom cykling, vandreture, fiskeri og kajaksejlads på Maas.

Feriehuset ligger på Domaine du Bonsoy. I stueetagen er køkkenet, som er fuldt udstyret. Med få trin via den åbne trappe kommer I til stuen med TV og hyggelig brændeovn. Der er terrasse både foran og bagved.

Med en Belvilla er du sikret en vellykket ferie. Der er altid en Belvilla, der vil give dig en uforglemmelig ferie. Vi har et overraskende og bredt udvalg af unikke sommerhuse til sommerferien, en weekend eller en uge med vintersport. Sortimentet består af mere end 40.000 sommerhuse i 20 europæiske lande. Unikke feriehuse med typiske regionale træk i smukke beliggenheder, hvad enten det er ved kysten, højt i bjergene eller centralt i byens centrum. Tænk på autentiske landhuse med swimmingpool i Frankrig, særlige agriturismos i Toscana, robuste hytter i Alperne eller store huse i Ardennerne. For en familie, et par eller for en stor gruppe. Du finder dem de smukkeste steder, så der er masser at lave og opdage for alle! Vi leder konstant efter nye boliger og nye destinationer, der passer til vores gæsters behov.

En Belvilla giver dig Fre

Afstande

  Andet vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn, kakkelovn, sofahjørne), Køkken(kogeplade, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, køle-fryseskab))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar eller bruser, håndvask), toilet)

terrasse, terrasse, have, have

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh138039
mh117083
mh140738
mh94370