Ferielejlighed mh138997

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Et intimt familieferiested, ideelt beliggende i udkanten af en lille, rolig kystby (Pustkowo). Der er kun 230 m til stranden ved havet.Den lokale strand er ikke overfyldt selv i højsæsonen. Inden for rækkevidde af en behagelig cykeltur (eller endda en gåtur), langs en sti, der fører gennem skoven, kan du komme til de nærliggende feriesteder på få øjeblikke: Pobierowo, Trzęsacz, Rewal, Niechorze.
Der er kun 3 feriehuse og en lejlighed i feriestedets velholdte, indhegnede område.
Den komfortable ferielejlighed ligger på første sal i en lille bygning. Det er tilpasset til behagelig hvile på 6 personer. Den består af en stue med bord og tv. I stuen er der også en dobbeltseng og en sovesofa. Dette værelse er forbundet med et tekøkken. Derudover har vi et tredobbelt soveværelse og et badeværelse med bruser. Lejligheden har en terrasse med et sæt havemøbler og en parasol. Der er grillfaciliteter til rådighed. Trådløst internet.
Parkering er tilgængelig på resortets område.
Prisen for opholdet inkluderer: sengelinned, el- og vandforbrug, ophold med hund (max 1), slutrengøring, internet, parkering, barneseng og høj stol (forudgående meddelelse nødvendig).
Attraktioner i området:
Det sjoveste for gæster er bestemt den lokale smukke strand, som ikke er overfyldt selv om sommeren. I nærheden kan du spille tennis, leje cykler (interessante cykelstier i nærheden).
Det er værd at besøge (i bil, til fods eller på cykel) de nærliggende, større feriesteder, især:
- ruiner af en gotisk kirke på en klippe (Trzesacz)
- udsigtsplatform og Park Whale i Rewal
- en gåtur langs stien på klippen fra Niechorze til Rewal
- papegøjehus og oceanarium (Pobierowo).
Byens og hele regionens stolthed er den renoverede smalsporede jernbane, som kan bruges til en charmerende tur til nærliggende feriesteder (den nærmeste station er i Trzęsacz).

Afstande

  Strand: 0.23 km
  Butikker: 2.5 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 0.23 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst internet
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med to kogeplader, elektrisk), elkedel, kaffemaskine, køle-fryseskab), Stue/soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, parabol, Tyske TV-kanaler), spisebord), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

Reception, Internetadgang, Græsplæne, babybadekar, terrasse, have(deles med andre gæster, indhegnet, 1000 m2), havemøbler, solstole, grill(trækul), parkering, barnestol, føntørrer, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh138996
mh138995
mh138994
mh143553
mh143554
mh143555