Sommerhus mh138125

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Hold ferie i dette dejlige moderniserede sommerhus på det sydlige Djursland, ikke langt fra charmerende Ebeltoft by, kendt for sine skæve bindingsværkshuse, snørklede gader med toppede brosten og blomstrende stokroser.

Sommerhuset ligger i Fuglslev på en skøn aflukket grund med stor græsplane og flere hyggelige terrassemiljøer med loungemøbler, cafesæt og bænke. Her er du garanteret rolige og private omgivelser langt væk fra hverdagens trummerum. Glæd jer til dejlige sommerdage med grillhygge og brætspil eller hvad I nu kan finde på.

Huset er dejligt indrettet med 2 soveværelser med to dobbeltsenge samt en sovesofa i stuen. I alt plads til 5 personer. Hertil er der et større badeværelse med bruser.

Indretningen i huset er moderne uden at miste den velkendte charmerende sommerhusstil. Lyst træ, hvide vægge og lofter samt flotte mørke træbjælker skaber en hyggeligt atmosfære i huset. Hertil er rummene indrettet med komfortable lyse møbler, puder og plaider samt flere personlige ting, som ligeledes bidrager til den rette hjemlige og hyggelige sommerhusstemning.

Køkkenalrummet er husets hjerte med et lækkert funktionelt køkken i flot petroleumsgrøn, stort spiseområde til hele familien med brændeovn samt en hyggelige stue med chaiselongsofa og tv.

Omgivelserne:
Kun 2 km fra huset ligger Djurslands største sø - Stubbe sø - gemt i terrænet i Nationalpark Mols Bjerge. Her kan I besøge fugletårnet og måske se havørnen højt på himlen.

Derudover er der et hav af attraktioner på Djursland, som nemt kan nåes med en kort køretur i bil. Besøg bl.a. Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcenteret og Fregatten Jylland. Her er der uden tvivl noget for en hver smag.

Fra sommerhuset er der små 15 minutter i bil til børnevenlige Vibæk Strand ved Ebeltoft Vig.

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Sovesofa
62 Størrelse m2
Møbleret
TV
Internet
Bruser
Loftsventilator
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Bad
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler

Tilgængelighed

Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
Udlejes ikke til institutioner
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh11449
mh113703
mh113363
mh139343
mh16705
mh37176