Ferielejlighed mh137164

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne skønne, lyse ferielejlighed ligger på 1. sal i hjertet af Apulien med en vid udsigt over det krystalklare Ioniske Hav Fra den store tagterrasse kan du nyde den vidunderlige udsigt over den farverige solnedgang med et glas. lokal vin.Lejligheden har 3,5 værelser og er roligt beliggende på en muret grund. Et særligt højdepunkt er den store tagterrasse (ca. 80 kvm, med et loungeområde) og de 2 verandaer, men lejligheden imponerer også indvendigt med sine faciliteter og hyggelige møbler. Opholds- og spisestuen med et helt nydesignet tekøkken (muret med marmorplade) er meget åbent og luftigt. Der er åben passage fra køkkenet ind i stuen Ejendommen er beboelig året rundt takket være termoruder og to ekstra infrarøde paneler til de 3 klimaanlæg (kold/varm). Du kan parkere din bil i gården, for det er ikke absolut nødvendigt for den korte gåtur til stranden. Efter kun cirka 10-15 minutter til fods eller et par minutter på cykel kommer du til den smukke sandstrand ved Det Ioniske Hav.Der er også restauranter, barer og butikker i nærheden af stranden, og byens centrum med typisk italiensk flair og en lille forlystelsespark er kun 1, 5 km. Det perfekte sted til afslapning og kulinariske lækkerier. For vin- og olivenolieelskere er lejligheden også et godt udgangspunkt for at udforske markeder, vingårde og masserie, da Strada degli Olivi e Vini doc ligger meget tæt på.

Afstande

  Strand: 1 km
  Lufthavn: 60 km
  Restauranter: 1.5 km
  Vand: 1 km
  Tog: 10 km
  Bus: 1 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
1 Etage nr.
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (Stue(16 m2)(Fjernsyn(parabol, Tyske TV-kanaler), DVD-afspiller, stereoanlæg, klimaanlæg), Køkken(13 m2)(spisebord, kakkelovn(gas), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser), soveværelse(21 m2)(dobbeltseng(180 x 200 cm), klimaanlæg), soveværelse(21 m2)(dobbeltseng(180 x 200 cm), køjeseng(80 x 190 cm), klimaanlæg), badeværelse(8 m2)(bruser, toilet, vaskemaskine, føntørrer), veranda(10 m2)(Havemøbler, Parasol), veranda(10 m2)(Havemøbler, Parasol))

carport, grill, tørretumbler, bruser(udendørs), varme(gennem aircondition), tagterrasse, parkering, strygejern, hyggespil, Alarm

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Terrasse
Carport
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh137163
mh137165