Sommerhus mh12551

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Ca. 800 m fra Vesterhavet ligger dette velindrettede sommerhus med stor poolafdeling med en stor swimmingpool med vandrutschebane, sauna, bruseniche og spabad med plads til 4-6 personer. Efter en god og oplevelsesrig dag er det skønt at lade sig glide ned i husets store spabad og bare slappe af mens I får undervandsmassage af de brusende varme stråler eller at lade sig varme igennem i husets sauna. I aktivitetsrummet kan I tage jer et spil dart eller billard ved poolbordet. Her kan I også udfordre hinanden i bordtennis eller fodboldspil. Selv stereoanlæg, PlayStation2 og fladskærm er installeret i aktivitets rummet.

Huset er rummeligt og veldimensioneret. Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, 2 højstole, sofaafdeling og har brændeovn, alt sammen medvirkende til at skabe en hyggelig atmosfære.

Huset har 8 gode soveværelser med boksmadrasser i alle senge samt 2 ekstra børnesenge. Derudover store og rummelige sovehemse. Desuden har huset også en stor legehems med børnemøbler, legeredskaber og tv med dvd-afpiller, hvor børnene kan boltre sig. Der er tv på begge hemse.

4 badeværelser, alle med bruseniche og gulvvarme. På det ene toilet finder I også babybadekar og puslebord. Selv hårtørrer på badeværelserne er der tænkt på.

På den store grund, der omkranser huset, er der også tænkt på de mindste gæster med sandkasse, rutschebane og gynger, hvis I da ikke ønsker at henslænge jer på en solvogn på terrassen. Der er også trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Er I den store lystfisker, kan dagens fangst renses ved den udendørs flåbænk.

På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring på dette Skanlux-sommerhus fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant, i huset, til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 500 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

20 Sovepladser
8 Soveværelser
4 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
8 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng
2 Hems: (1DO)+(1DO)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart
Og: Terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2700 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 4000

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh12545
mh12512
mh12469
mh12552
mh12568
mh12963