Sommerhus mh12504

  • Sommerhus
  • 16 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Charmerende, ældre fiskerhus – tidligere købmandsgård i Krik, gennemrenoveret i 2011. Beliggende kun 20 m. fra strandkanten, egen privat stand og stor have med både boldbane (små mål) og hyggelige kroge. Udendørs finder du også 45 m2 overdækket terrasse med siddeplads til de mange og et hyggeligt lysthus med udsigt til Krik Vig og Agger Tange. Bag ved huset er også en gårdhave med siddepladser.

Den gamle købmandsbutik er i dag husets aktivitetsrum, hvor du kan spille pool, bordfodbold og elektronisk dart. På den ene væg kan du se en samling af spændende gamle ting og sager fra købmandsgården og området udstillet – et ægte tingfinderskab med masser af mulighed for at falde i staver. Husets opholdsstue er rummeligt mulighed for at samles mange, eller at sidde i små grupper. Spiseplads findes i køkkenet, som er udvidet med ekstra køkkenplads i bryggers og viktualie / opbevaringsrum. Huset har alle de fornødne faciliteter såsom kogeplader (induktion og almindelig), emhætte, ovn, flere køleskabe, skabsfryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og mikroovn. Sengepladserne er fordelt på 5 soverum og et repos, nogle af rummene fungerer også som gennemgangsrum. Huset hat to toiletter, hvor det ene også har både kar og bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Ideelt til at samles mange og nyde området. Huset ligger i det perfekte område for surfere, kite-surfere osv. og har god udendørs plads til at lægge udstyret på. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2500 m
  Restauranter: 2500 m
  Vand: 20 m

Faciliteter - indendørs

16 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Badekar
Børnehøjstol
Tørretumbler
Tyske kanaler
Stereoanlæg
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1DS+1S), stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
5 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS+1S)+(2S)
1 Repos: (1DS+1S)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, badekar, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Aktiviteter: Billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, fjernvarme, kulgrill, naturgrund 6000 m2, hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh12493
mh12432
mh11203
mh12507
mh14450
mh14523