Sommerhus mh12405

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

1. række. I Vand- og Landskabsparken ligger dette førsteklasses, danske sommerhus. Huset har vinterhave med solafskærming for vinduerne. Stuen på 33 m² er indrettet med en hyggelig brændeovn, 2 sofagrupper og spisebord til 12 personer. Herfra er der flot udsigt over området fra de store vinduer, der giver huset et helt specielt lysindfald. Her er der rigelig plads til hyggestunder foran brændeovnen, som også sørger for god varme på kølige dage. 4 soveværelser har i 2013 fået nye dobbeltsenge med nye madrasser. Der er 2 nye sofagrupper. Sæt jer til rette foran fjernsynet med parabol og dvd-afspiller. Fra november til marts er 1/4 m³ brænde inkluderet i lejen. I julemåneden sørger et juletræ med lyskæde for den hyggelige stemning.

I det åbne køkken finder I bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. Der er insektnet for alle vinduer. Huset har i alt 4 soveværelser, alle med dobbeltseng, og i stuen er der 2 alkover. Alkoverne er specielt foretrukket af børn. Hver alkove har 2 enkeltsenge. Til børnene er der højstol og barneseng. Derudover er der 2 badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det ene badeværelse er der udover den skandinaviske sauna et spabad med terapidyser, der giver undervandsmassage. Her kan I slappe af efter en lang dag i naturen.

Ved huset er der både en åben og en overdækket terrasse, der indbyder til solbadning og hyggelige grilleaftener. Her er der 2 solvogne og foran huset står der en strandkurv, som giver god læ. Til børnene er der et trælegetårn med gynge og rutsjebane og en sandkasse.

Huset har en kano med plads til 2 voksne og 2 børn. Kanoerne benyttes på lejers eget ansvar/forsikring. Dyr er ikke tilladt i huset.

Depositum ved ungdomsgrupper er 500 Euro pr person.

Afstande

  Butikker: 400 m
  Restauranter: 500 m
  Vand: 1300 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: 33 m2, brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng
2 Alkove: (2S)+(2S)
Køkkenafd.: el-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
2xBad/wc: wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: terrasse, overd. terrasse, fjernvarme, solenergi, legeredskaber, havegrill, anlagt have 600 m2, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus
Inkl. i lejen: Kano

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh12404
mh12203
mh12406
mh12407
mh12408