Sommerhus mh11891

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

I naturskønne omgivelser ved skov og ca. 250 m til børnevenlig sandstrand ligger dette skønne sommerhus med swimmingpool. Huset er renoveret i 2014 og i den forbindelse er hovedparten af møblerne udskiftet. Her er tale om et indbydende hus med alle moderne bekvemmeligheder, som løbende holdes opdateret.

I poolafdelingen er der swimmingpool (5,2 x 2,9 x 1,3 m) med regulerbart modstrømsanlæg og børnepool. Vandet i poolen opvarmes med en miljøvenlig, energibesparende luft/vand varmepumpe. Spabad til 2 personer samt et stort badeværelse med bruseniche, hvorfra der er adgang til saunaen. Bordfodbold forefindes også i poolafdelingen.

Her vil der være muligheder for både små og store for at få sig en dukkert eller blot slappe af i saunaen. Huset indeholder endnu et badeværelse med bruseniche. De 5 soveværelser, med 2 sovepladser i hvert, er rummelige og med god skabsplads.

Huset, som primært opvarmes med miljøvenlig, energibesparende luft/luft varmepumpe, er bygget i forskudt plan, hvilket er med til at give en spændende og anderledes indretning og med ovenlysvinduer i stue og køkken. Den veludstyrede køkkenafdeling er åben og kombineret med opholds- og spiseafdeling.

Opholdsstuen er indrettet med brændeovn og et 42” fladskærm-tv med adgang til udenlandske kanaler. I stuen er der adgang til den børnevenlige hems, som er indrettet med fladskærms-tv med PlayStation, denne kan også benyttes som dvd. Udvalg af PlayStation-spil og dvd-film.
Fra stuen har I, gennem vinduer, udsigt til husets poolafdeling, så I kan følge med i børnenes leg.

Huset er beliggende på en 1250 m² grund med træer og græsplæne og mange gode lækroge. Omkring huset er der anlagt 3 terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket.

Indkørslen, som er belagt med skærver, er på 120 m², hvilket giver gode parkeringsforhold. For børnene er der gynger, sandkasse og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring) og i udhuset er der trækvogn samt spil og legetøj til udendørsaktiviteter.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 250 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, høj stol
5 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)+(2S), barneseng, barneseng
1 Hems: (2O), tv
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordfodbold, spillekonsol
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, naturgrund med træer 1250 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh11877
mh11871
mh113823
mh11895
mh11922
mh12071