Sommerhus mh117994

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette hyggelige feriehus har flere terrasser og en dejlig tagterrasse; ideel til at beundre solnedgangen. Med en fælles swimmingpool og legeplads er ejendommen velegnet til familier.Daglige ting kan købes i butikken på stedet, og den lokale vinbar er også værd at tjekke ud. Havet ligger omkring 5 km fra boligen, og du finder hyggelige kystbyer som El Moncayo og Torrevieja. Et besøg i hyggelige Murcia, Elche og Alicante er også muligt i bil.Du kan selvstændigt tilberede velsmagende måltider i det veludstyrede køkken. Der er flere terrasser, hvor du kan sidde til en afslappende eftermiddag med en snack og en drink efter eget valg. Aircondition giver afkøling på varme sommerdage, og der er barneseng til de mindste feriegæster.

Afstande

  Butikker: 0.15 km
  Vand: 5 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Barneseng
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(sofahjørne, klimaanlæg), spisestue(spisebord, klimaanlæg), Køkken(elkedel, brødrister, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), badeværelse(bruser, håndvask), toilet(toilet), sanitært rum(vaskemaskine), sal)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, klimaanlæg), soveværelse(enkeltfoldeseng, dobbeltseng, klimaanlæg, barneseng), badeværelse(badekar, håndvask, toilet))

bruser(udendørs), klimaanlæg, terrasse(privat), tagterrasse, havemøbler, grill, parking lot(public), swimmingpool(deles med andre gæster, udendørs)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Terrasse
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: Y7471425G

Lignende boliger