Husbåd mh117118

  • Husbåd
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Fordyb dig i en romantisk ferie for to eller slap af med dine kære i blidt svajende bølger. Denne hyggelige stationære husbåd er et flydende feriehus (ingen licens påkrævet). Den ligger ved sin faste kaj i Danmark ved Flensborg Fjord. Glasfacaderne i opholds- og spiseafdelingen slipper meget lys ind og forstærker følelsen af frihed og nærhed til naturen. Disse kan om nødvendigt skygges til enhver tid. Som gæst har du ubegrænset havudsigt over den smukke Holnis-halvø og byen Flensborg i horisonten. Med lidt held kan du måske endda få øje på marsvin fra husbåden. Når vejret er godt, kan du nyde solen på terrassen eller solterrassen. Den klimatiserede og komfortabelt møblerede husbåd byder også på plads nok til en lille familie på op til fire personer. WiFi og TV er standardudstyr. Derudover sikrer opvarmningen en hyggelig atmosfære ombord selv på køligere dage.

Højdepunkter inkluderet: WLAN, alle forbrugsbaserede energiomkostninger

Lokale aktiviteter: Egernsund ligger i det sydlige Jylland ved Flensborg Fjord, kun 12 km fra Sönderburg. Her kan du tilbringe din ferie i det historiske grænseland med mulighed for at opleve byen og naturen. Dit ferieområde byder på mange muligheder for at holde en aktiv og afslappende ferie. Du kan vandre, fiske og tage på lange cykelture. Tag på kajak på Flensborg Fjord eller rid på hesten på Alsen ridesti. Hvis du er interesseret i historie, er du kommet til det rigtige sted. Historien er overalt - fra bronzealderen til i dag. Tag en tur til Sønderborg. Her kan du shoppe eller slappe af i en af de stille caféer.

Mobilitet: Ikke egnet til personer med begrænset mobilitet.

Afstande

  Strand: 0.3 km
  Butikker: 3.4 km
  Restauranter: 0.08 km
  Vand: 0.05 km
  Tog: 4.3 km
  Bus: 0.7 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Radio
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Husbåd
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med to kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, parabol), spisebord, radio), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

Brød udbringning, varme(gennem aircondition), terrasse, tagterrasse, havemøbler, parkering, liggestole, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Terrasse
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh117117
mh117116