Sommerhus mh11632

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

TYPE F. Ferielejlighed med luksus og komfort samt stor terrasse eller balkon mod vandet - beliggende på havnefronten i Marina Wendtorf. Fra både stuen og det største soveværelse har I en smuk panoramaudsigt over Østersøen og den lille havn, som ligger naturligt beskyttet bag landtangen Bottsand. Med lejlighedens kikkert kan I følge livet på havet – blandt andet den livlige skibstrafik til og fra Kielerkanalen, som overgår selv den trafikerede Suezkanal.

Lejligheden er smagfuldt indrettet og pladsen veludnyttet, således at lejligheden foruden tre soveværelser og badeværelse med whirlpool og sauna har et 45 m² stort kombineret køkken-stueområde. Dermed kan I nyde udsigten, selv når maden tilberedes.

Nærområdet giver jer gode muligheder for både spadsereture i havneområdet og strandture til den dejlige sandstrand, som ligger i umiddelbar forbindelse med marinaområdet. På den nærliggende landtange, er der ligeledes en pragtfuld sandstrand. Her er tilmed mulighed for at vælge mellem tekstilstrand og nudiststrand.

Om aftenen, kan havnelivet nydes på strand- og havnepromenaden, fra terrassen eller balkonen - eller I kan følge med fra stuens ”flyderstole” i skæret fra stearinlysene og den hyggelige biokamin. Lejligheden indeholder naturligvis moderne faciliteter som fladskærms-tv med dvd-afspiller, musikanlæg med cd-afspiller, internet og opvaskemaskine.

Bygningen er udstyret med elevator, så I og jeres bagage kommer hurtigt og ubesværet op og ned, hvis I ikke bor i stueetagen.

Vær opmærksom på, at der er tale om modelbilleder, da det første lejlighedsafsnit ikke er færdigbygget endnu.

Da ferieområdet er under opførelse vil kun den del af havneområdet, hvor de første lejlighedsbygninger og husene befinder sig, være færdigbygget og der vil kunne forekomme byggeaktiviteter andre steder på havnen.

Det er i øjeblikket ikke muligt at booke husene i dette område. Denne information bliver løbende opdateret.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 20 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
CD
Satelit/kabel TV
Pejs
Bruser
Tyske kanaler
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1DO), pejs, radio, stereoanlæg med cd, Blu-ray, tv, kabel-tv
1 Soveværelser: (1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, dampkabine, gulvvarme
Og: Altan eller terrasse, gasfyr, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus, lejlighed

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh11620
mh11619
mh16897
mh16898
mh17044