Sommerhus mh114006

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Røllikehus ligger på vestkysten på smukke Nordlangeland og så tæt på en skøn lille sandstrand, at I altid når at nyde solnedgangen over vandet og med udsigt til Lundeborg.

Røllikehus indeholder, udover velfungerende køkken/alrum, 1 soveværelse med dobbeltseng samt 2 værelser med enkeltseng. Dertil er der et gæsteanneks med en bred sovesofa og 1 enkeltseng. I alt 7 sovepladser.

Det er også muligt at sove i shelteren bagerst i haven og nyde stjernehimlen og de sidste gløder på bålpladsen. Udenfor er der både en stor øst-terrasse og vest-terrasse - begge med parasoller og pæne havemøbler med tilhørende hynder i hyndeboksene.

På vest-terrassen er der ydermere et overdækket sofahjørne med mulighed for el-varme. Der er en stor græsplæne med fodboldmål, hængekøje og bålplads, hvor der er bagt mange bålpandekager på husets 2 pandekagepander. Der er solcelle-udebruser og nedgravet ølkælder. Der er weber-kuglegrill - 2 voksencykler - 2 stk. paddleboard - diverse strandlegetøj - krocketspil og dartspil.

Indenfor finder I mange børnespil m.v. I huset er der brændeovn samt varmepumpe. Der er ikke wi-fi, men telefondeling fungerer fint. Der er dvd afspiller og mange film - TV med DR programmer, radio og cd.

Glæd jer til at spadsere 3 km på stisystem langs stranden og nyde aftenen i havneidyllen i Lohals - her findes en fantastisk gourmetrestaurant og også et par gode familie-spisesteder. Når I har spist eller bare nydt en is, kan I i weekender afrunde aftenen til levende musik på havnen.

Afstande

  Strand: 450 m
  Butikker: 3 km

Faciliteter - indendørs

7 Sovepladser
4 Soveværelser
3 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
5 Rum
1 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
70 Størrelse m2
DVD
Møbleret
Radio
TV
CD
Vaskemaskine
Bruser
Hårtører
Børnehøjstol
Barneseng
Strygejern
Brændeovn
Støvsuger
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Delvist overdækket terrasse
Parkering
  Grund: Naturgrund/Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Strand

Sandstrand

Lignende boliger

mh12533
mh125571
mh48067