Sommerhus mh113987

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I det populære sommerhusområde Tversted finder I dette sommerhus med spabad, sauna og sjove aktiviteter for hele familien, god plads og højt til loftet. Det helt ideelle sommerhus for familien, der både ønsker masser af aktiviteter, gode faciliteter og den hyggeligste sommerhusstemning.

Sommerhuset er indrettet smagfuldt med fokus på at skabe en hyggelig sommerhusstemning. Det er indrettet med tre gode soveværelser udstyret med gode dobbeltsenge, hvoraf den ene måler 140x200, samt skabsplads. Et stort badeværelse med bruser, gulvvarme, vaskemaskine og et dejligt spabad samt sauna.

Sommerhuset er udstyret med et godt aktivitetsrum, som kan bruges om aftenen, på dage med gråvejr eller hvis I holder ferie i de koldere måneder, så er her garanti for mange sjove timer.

Sommerhusets hjerte udgøres af et åbent opholdsrum med god akustik i forbindelse med det veludstyrede køkken. Her er plads til at alle kan mødes og hygge med madlavning, måltider, spil eller en god film. Rummet har store vinduer, så det fascinerende, nordjyske lys strømmer ind, og på de varme dage kan I lukke op til den skønne træterrasse. Der er gulvvarme i hele huset. Der er Chromecast med mulighed for streaming af egne tv tjenester, og der er Disney+ og TV2 Play.

Rundt om huset er der flere terrasser, så her er mulighed for at følge solen hele dagen, eller et godt måltid under den delvist overdækkede terrasse. Huset er beliggende på hyggelig grund med græs. Her er rig mulighed for leg og boldspil. Der er trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). Desuden er huset udstyret med udebruser, carport med plads til to biler, og lademulighed til elbil. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Golf: 9500 m
  Butikker: 800 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 650 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Chromecast, tv
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng
Køkken: Høj stol, ovn, køle-frys, fryser 60 - 99 l, induktionskomfur, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser, bruser (udendørs)
1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Redskabsskur, Terrasse, fodboldmål
Aktiviteter: Airhockey, dart
Og: Carport, el-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, naturgrund med træer 1259 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Solsenge
Carport
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh11153
mh10642
ihdk9881.620.1
mh11421
mh12108
mh140231