Sommerhus mh113705

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velbeliggende og velholdt sommerhus med udsigt over Limfjorden, såvel inde som ude, ca. 350 meter fra fjorden. Huset er energivenligt med varmepumpe og derved mulighed for lavere forbrug. Derudover er huset udstyret med en Solar Venti enhed, som både giver varme og frisk luft.

Sommerhusets have giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for boldspil og leg. Derudover er der flere forskellige hyggekroge på den store grund, som er oplagt til at læse en god bog mens ungerne leger i haven.

Sommerhuset tilbyder også aktiviteter for hele familien, hvor mange gode timer kan tilbringes sammen, herunder udendørs dart, spillekonsol (Wii) inkl. spil samt fodboldmål/fodboldtræner i haven. Derudover tilbyder huset brug af båd til 4 personer samt 1 stk. kajak (benyttes på eget ansvar/forsikring). Der er redningsveste til både børn/voksne.

Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen har komfortabelt møblement, gratis internet samt Smart-tv med indbygget Chromecast, så I kan streame egne TV-tjenester. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk.

Køkken med bl.a. keramisk kogeplade, emhætte, separat ovn med grill, opvaskemaskine, kaffemaskine, køle/frys samt mikrobølgeovn. Badeværelse med bruseniche, bademiljø samt toilet. Der er vaskemaskine, højstol samt 1 stk. weekendseng til de mindste.

Huset har tre soveværelser, heraf 1 værelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng (140 x 200) samt soveværelse med dobbeltseng (120 x 200) plus køjeseng til 1 person.

Huset har både åben/overdækket terrasse med gode havemøbler samt gasgrill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over Fjorden. Der er også bålplads, hvor hele familien kan hygge sig med at riste pølser, skumfiduser eller bage snobrød. Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

Afstande

  Butikker: 5400 m
  Restauranter: 12000 m
  Vand: 350 m

Faciliteter - indendørs

7 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: brændeovn, Chromecast, tv
3 Soveværelser: (1DS+1K)+(1DS)+(1DS), barneseng
Køkken: høj stol, elkogepl., ovn, køleskab, køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: vaskemaskine, wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: havemøbler, gasgrill, Terrasse
Aktiviteter: dart, fodboldmål, spillekonsol
Og: carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, naturgrund 2605 m2, udsigt over vand, ikke-ryger hus
Inkl. i lejen: Kajak, Robåd

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Carport
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh113637
mh10766
mh10641
mh11927
mh12342
mh12468