Sommerhus mh113605

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

I hjertet af landsbyen Carro ligger denne villa med 3 suiter, et veludstyret køkken og stue og flere terrasser, både i solen og i skyggen. Det er meget velegnet til ferie med familie eller venner. Boligen ligger i kort afstand fra havet og fiskerihavnen. Glem ikke at besøge det daglige lokale fiskemarked! Tilbring dine dage med at slappe af på den nærliggende strand (200 m gang) eller besøg centrum (500 m) med hyggelige restauranter og supermarkeder til de daglige fornødenheder. Hver suite har et badeværelse (med italiensk bruser), et toilet, en pengeskab, tv, et læselys og reversibelt klimaanlæg til opvarmning eller køling. Køkkenet har ovn, elektrisk kogeplade, mikroovn, ismaskine, køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Afstande

  Strand: 0.2 km
  Lufthavn: 40 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Pejs
Bruser
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Køkken(elkedel, brødrister, komfur, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord, hyggepejs), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet))

klimaanlæg

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh113604