Sommerhus mh113604

  • Sommerhus
  • 15 Sovepladser
  • 9 Soveværelser
  • 8 Badeværelser

Med en betagende udsigt over havet og en fantastisk beliggenhed, i gåafstand fra stranden, er denne bolig ideel til solferier med familie, med venner eller med din partner. Hotellet tilbyder blandt andet et wellness-område, et solarium, et konferencerum, et strækrum og ren ilt via Bol d'Air Jacquier. Tilbring dagene med at slappe af på den nærliggende strand (200 m gang) eller besøg centrum ( 500 m) med hyggelige restauranter og supermarkeder til daglige fornødenheder.Boligen har komfortable soveværelser, hvoraf 3 har havudsigt.Hvert værelse er udstyret med luksussengetøj og badeværelse med bruser, toilet, badekåbe, håndklæder, hårtørrer og vægt. optisk internet og aircondition giver køling på varme sommerdage og opvarmning på "kolde" vinterdage.Der er også pengeskab, læselamper, et lille skrivebord og en stol. Efter en afslappende dag i solen kan du slappe af i det infrarøde sauna eller i spabadet Hvad mere kan man ønske sig?

Afstande

  Strand: 0.2 km
  Lufthavn: 40 km

Faciliteter - indendørs

15 Sovepladser
9 Soveværelser
9 Dobbeltsenge
8 Badeværelser
1 Etage nr.
A/C
Elevator
TV
Sauna
Bruser
Fitnessrum
Solarium
  Feriebolig: Sommerhus
Mellemetage: (Køkken(elkedel, brødrister, komfur, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), fællesrum(Fjernsyn, spisebord))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask))

På 2. etage: (Soveværelse med badeværelse(Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet))

På 3. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), fitnessrum)

Gæsteophold Stueetage: (tekøkken(elkedel, komfur, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, toilet))

hottub, solarium, infrarød sauna, klimaanlæg, tagterrasse, solstole, legeredskaber, elevator

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Terrasse

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh113605