Sommerhus mh10850

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Charmerende sommerhus i 2. række, kun 150 meter fra vandet. Huset ligger i et idyllisk område lige ned til Limfjorden. Det ligger på en dejlig stor naturgrund, hvor der er masser af træer at klatre i, og frem for alt plads til afslapning. Huset er indrettet med et tilhørende anneks, som har eget bad/toilet og fjernsyn. Så det egner sig til 2 familier, eller en voksen afdeling i huset, hvor børnene kan lege i annekset. Annekset er indrettet med dobbeltseng og køjeseng. Mellem huset og annekset er der en stor overdækket terrasse indrettet med grill og køl/frys. Her kan sommeraftenerne nydes, men også forår og efterår bliver dagene forlænget. I forbindelse med tearassen er der et vildmarksbad, som egner sig til badebassin til børnene, og ikke mindst til afslapning for de voksne. En vindstille aften i badet, med skyfri himmel, hvor man kan høre fjorden, og stjernerne står klar på himlen, det skal opleves. Selve huset har 2 værelser, og en lukket alkove. Alkoven og det ene værelse er med dobbeltseng og det sidste værelse er med køjeseng. I huset er der ligesom i annekset også bad og toilet. Der er brændeovn som kan sætte den rette stemning eller lune på de kolde dage. Der er stor fjernsynspakke og wifi. Både huset og annekset har varmepumpe til opvarmning. Der er vaskesøjle i annekset.

Der er sti direkte til en dejlig strand, hvor tiden kan bruges på at finde forstenede søpindsvin og hulsten, kigge efter sæler, eller bade i det børnevenlige vand. Huset har udebruser, hvor man kan skylle saltvandet af kroppen, når man kommer hjem fra stranden.

Området byder på mange spændende udflugtsmuligheder, bl.a. Nationalpark Thy med de store, afvekslende naturområder. Vorupør, beliggende ved det brusende Vesterhav, og er et spændende udflugtsmål. Her finder I miljø med restauranter, cafeer og gode indkøbsmuligheder. Det naturskønne område ved Agger er også et besøg værd. 10 min fra sommerhuset ligger Hurup-Thy som har mange indkøbs muligheder, specialbutikker, slagter og bager. Inden for ca. halv times kørsel finder I større byer som Holstebro i syd og Thisted i nord med hyggelige gågader og et rigt udvalg i butikker. Inden for en halv times kørsel finder I Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster. Limfjorden tilbyder, som perler på en snor, den ene lille hyggelig by efter den anden. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 8000 m
  Vand: 150 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv
2 Soveværelser: (1DS)+(2K)
1 Alkove: (1DS)
1 Anneks: (1DS+2K), vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køleskab, fryser 1 - 59 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, kulgrill, naturgrund 2500 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh15665
mh16336
mh16362