Sommerhus mh108497

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette fantastiske feriehus på Costa Blanca har en privat swimmingpool og en oplyst, indhegnet have med flere siddepladser og udsigt over Mongo og havet. Om aftenen kan du fuldt ud nyde din velfortjente ferie med familie og venner med en dejlig middag under terrassen tilberedt i udekøkkenet. Med stranden 4,1 km fra huset, golfbanen La Sella Golf 7,7 km, og skoven 500 m er der masser at lave i umiddelbar nærhed. Et besøg på Castell de Dénia er også meget værd, såvel som centrene i populære kystbyer som Moraira, Altea og Benidorm og The Orange City. Børnene kan også nyde en sjov dag på Denia Legetøjsmuseum 4,2 km væk. Stuen har et tv, en pejs, et komfortabelt opholdsområde og en radio. Et af badeværelserne er udstyret med badekar. Alle soveværelser, stuer, samt lejligheden, har gulvvarme og aircondition. Ejendommen er helt i ét plan, også ved indgang til terrasse og pool. Man kommer ind til huset via en trappe, men når man først er indenfor er der ikke flere trin. Der er parkering til 4 biler. Vær venlig at tage hensyn til nabolaget og lad være med at tænde for musik på terrassen eller i haven. Også om aftenen skal du opføre dig stille og roligt, ikke for højt.

Afstande

  Strand: 4.1 km
  Lufthavn: 107 km
  Butikker: 3.5 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Badekar
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, pejs, sofahjørne, radio), Køkken(elkedel, brødrister, komfur, emhætte, kaffemaskine, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, Saftpresser, Blender), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(tørretumbler, badekar, bruser, håndvask, toilet, vaskemaskine, føntørrer), badeværelse(bruser, 2x håndvask, toilet), toilet)

udekøkken, havedøre, balkon, patio, klimaanlæg, terrasse, have(indhegnet, oplyst), havemøbler, solstole, grill, parkering, Parasol, swimmingpool(privat), loungemøbler, havepejs, Haveskur

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: vt486578a

Lignende boliger

mh100222
mh100221
mh100220
mh23161
mh34597
mh52190