Ferielejlighed mh10478

  • Ferielejlighed
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Feriecenter Fiskenæs - en royal ferieoplevelse

Moderne feriehuse som ligger på naturskøn halvø. Mange af husene har udsigt over vandet. Feriecenteret har wellnessfaciliteter samt subtropisk badeland.

Om Feriecenter Fiskenæs

Nyd de smukke omgivelser og de mange dejlige faciliteter på Fiskenæs ved Flensborg Fjord i Gråsten. I dette enestående område kan vi tilbyde ophold i luksuriøse ferieboliger (opført 2003/2008), hvoraf mange har udsigt over vandet. Fra naturens hånd er Fiskenæs en naturskøn halvø med bøgeskov og åbne arealer. Området ligger i læ og er nemt tilgængeligt fra søsiden, I skal blot passere klapbroen ved Egernsund.

Feriehusene er på ca. 80-100 m2 og i 1 – eller 1 ½ plan med plads til 6-8 personer fordelt på 3-4 soveværelser, alle med dobbeltsenge. I den flotte stue er der brændeovn samt farve-tv og stereoanlæg, og det dejlige åbne køkken er velindrettet med bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 1-plans husene er ideelle for familien, der ønsker fælles hygge og samvær i den lyse stue, mens 1 ½-plans husene giver familien mulighed for at dele sig op i to opholdsrum på hver sin etage til uafhængige aktiviteter. (Hvis der er mindre børn kan trappegitre lejes i receptionen.) Begge hustyper har en dejlig stor terrasse, hvor udendørslivet kan udfolde sig, og 1 ½-plans husene har tillige en hyggelig balkon udfor stuen på 1. sal. Samtlige huse er luksuriøst møbleret og udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, og den dejlige badeafdeling har både spa og sauna samt bruseniche. Yderligere er der et separat toilet med håndvask. Der er mulighed for parkering ved huset.

Når vejret ikke er til udendørs aktiviteter kan familien boltre sig i det indbydende subtropiske badeland, hvortil entréen naturligvis er gratis for vore gæster. I perioder med spidsbelastning kan der forekomme tidsbegrænsning på ophold i badelandet. Mod betaling kan voksne over 16 år benytte det store flotte wellnessområde med et rigt udbud af faciliteter og behandlinger.

Når sulten sætter ind, kan den stilles enten i feriecentrets uformelle bistro med stor solterrasse eller i den indbydende og flotte restaurant med udsigtsterrasse.

Wellness på Feriecenter Fiskenæs

I wellnesscenteret møder du en atmosfære af ro og velvære, som nærmest får tiden til at gå i stå, og fortrænger hverdagens stress. Her kan du fylde krop og sind med ny energi, drømme dig til fred og ro samt forkæle dig selv med skønne spa og wellnessbehandlinger. Vi sammensætter gerne et wellnessprogram for dig, og der står altid en medarbejder i en af receptionerne, der kan svare på eventuelle spørgsmål.

Fiskenæs wellnesscenter byder på:

Aromabade, terapibassin, original finsk saunapark med to jordsaunaer, koldtvandskar, fodmassagekanal og spabad, tyrkisk Hamam, dampkabine, fodbad og forplejning, hvile- og spiseområde.

Start eksempelvis med at gå et par ture i den udendørs fodmassagekanal. Få masseret fødderne og få løsnet op for muskelspændinger i kroppen. Fortsæt med en tur i den udendørs spa, hvor vandet er 37 gr. varmt. Nyd den blide massage og den friske luft. Tag elevatoren op til wellnesscenterets 1. sal, og læn dig tilbage og nyd musikken og atmosfæren i hvileområdet.

På wellness centerets 1. sal er der også mulighed for at lave dit eget saunatema. Start med at sidde i saunaen i cirka 10 min. Tag nogle dybe indåndinger og træk vejret stille og roligt. Lad kroppen blive varmet igennem, så du sveder affaldsstofferne ud. Skrub huden med is fra ismaskinen under bruseren, så porerne trækker sig sammen, blodcirkulationen stimuleres og de døde hudceller fjernes. For at få den fulde effekt af badet, kan du vælge at købe en kropsmaske i receptionen, hvor værtinden vil vejlede jer i hvilken maske, der er bedst for jer. G herefter ind i dampkabinen og bliv varmet op igen. Smør masken på inde i dampkabinen og sid med masken på i 10 min. Vask den herefter grundigt af og gå en tur ud i koldtvandsbassinet for at lukke porerne igen. Det er vigtigt, at du får hovedet med under i karret, da 50% af varmen stiger ud igennem hovedet. Det lukker porerne og stimulerer blodcirkulationen, når du kommer fra det meget varme til det meget kolde.

Du kan også benytte de udendørs saunaer. Her kan der tændes op i brændeovnen og rigtig laves stemning til et finsk bad. Skift mellem varme og kulde ved 10 min. i sauna og herefter en tur i koldtvandsbassinet. Gentages flere gange for at stimulere blodcirkulationen. Du kan købe et lækkert fodbad eller en ansigtsmaske og bare sidde og slappe af med det, mens du nyder den skønne udsigt over vandet.

Til sidst kan du slutte af med en svømmetur i terapibadet. Mærk hvor afslappet kroppen er blevet og få strakt ud i alle musklerne.

Forkæl dig selv med en eller flere behandlinger
Fiskenæs byder på et bredt udvalg af behandlinger i Wellbeing shoppen, eks.:

- Original Tyrkisk Hamam bad
- Hot Stone massage
- Hel krops massage
- Luksus pedicure
- Manicure
- Ansigtsbehandlinger
- Voks behandlinger

Entré
Fri entré for gæster på Fiskenæs Feriecenter. Spørg efter prisen for de enkelte behandlinger på feriecentret.

Kun adgang for personer over 16 år.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 70 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Jacuzzi
Sauna
Indendørs pool
Video
Tøretumbler
Brændeovn
Stereoanlæg
  Feriebolig: Ferielejlighed

2 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, tv, video, kabel-tv
4 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)
Køkken: El-komfur, ovn, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, bruseniche, gulvvarme, sauna
Bad/wc: Wc
Og: Terrasse, Sw. pool på stedet, whirl/sauna i bolig, el-varme, moderne møblering

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Priser per uge

21. sep 2019 - 5. okt 2019 DKK 7676
5. okt 2019 - 12. okt 2019 DKK 9258
12. okt 2019 - 19. okt 2019 DKK 9706
19. okt 2019 - 26. okt 2019 DKK 9258
26. okt 2019 - 21. dec 2019 DKK 7676
21. dec 2019 - 28. dec 2019 DKK 9706
28. dec 2019 - 4. jan 2020 DKK 12892

Pris fra Kr. 7676 Kr. 12892

Lignende boliger

mh10477
mh14440
mh42559
mh42604